Kaivinkoneenkuljettaja, Maanrakennus Jääskeläinen Oy

Hakuaika päättyy
5.8.2021
Sijainti
Savonlinna
Toimeksiantaja
Maanrakennus Arto Jääskeläinen Oy

Etsimme Savonlinnassa ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa vakituiseen työhön Maanrakennus Arto Jääskeläinen Oy:lle.

Tehtävänkuvaus

Työtehtävät ovat pääasiassa maanrakennus/ infran rakentamista kaduilla, sekä rakennuksien pohja- ja maanrakennustöitä, joten tehtävät vaativat vahvaa ammattimaista osaamista. Työkohteet sijaitsevat aina Savonlinnan alueella tai sen lähistöllä.

Toivomme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Huolellisuutta ja tunnollisuutta työssä, sekä hyvää fyysistä jaksamista.
  • Voimassa oleva Vesityökortti, sekä Tieturva 1 ja Työturvallisuuskortti (tarvittaessa ne voidaan uudelle työntekijälle hankkia).

Lisäksi toivomme, että olet työhön tarttuva, positiivisen asenteen omaava ja joustava tiimityöskentelijä, sillä pienessä porukassa kaikki tekevät kaikkea eikä mitään tehtävää passaa vieroksua.

Tarjoamme

Maanrakennus Jääskeläinen Oy tarjoaa työntekijälleen vakituisen työn hyvässä porukassa, luotettavan paikallisen yrityksen palveluksessa, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, (mutta mikäli olet vain kesätyötä vailla, voidaan kanssasi solmia määräaikaisuus).
  • Työaika ma-pe klo 7:00-15:30.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus heti/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Maanrakennus Arto Jääskeläinen Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 5.8.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.