Sairaanhoitaja, Bertahemmet

Hakuaika päättyy
4.11.2021
Sijainti
Helsinki
Toimeksiantaja
Bertahemmet

SAIRAANHOITAJA

Haluaisitko sinä työskennellä pienessä ja mukavassa työyhteisössä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan suuresti ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää omaa työtäsi?

Palveluasumista ruotsinkielisille vanhuksille tarjoava hoivakoti Bertahemmet etsii nyt hoivatiiminsä vahvistukseksi sairaanhoitajaa vakituiseen päivätyöhön.

Helsingin Etelä-Haagassa sijaitseva, vuonna 1967 perustettu Bertahemmet tarjoaa senioriasukkailleen sekä vuokra-asumisen palveluja, että ympärivuorokautista hoivaa. Laadukasta ja asiakkaan tarpeita kunnioittavaa palvelua Bertahemmetin asukkaille tarjoaa lämminhenkinen ja työhönsä sitoutunut 25 hengen ammattitaitoinen hoitohenkilöstö. Tutustu arkeemme Facebook-sivuillamme.

Tehtävänkuvaus

Sairaanhoitajana työpäiväsi koostuvat monipuolisista tehtävistä vanhusten parissa, ja olet vastuussa lääkinnällisestä ja sairaanhoidollisesta työstä sekä lääkäriyhteistyöstä. Toimit lähihoitajatiimin lähiesimiehenä ja vastaat omalta osaltasi arjen sujuvuudesta.

Edellytämme

  • Sairaanhoitajan pätevyyden sekä geriatrian tuntemusta tai kokemusta vanhustenhoidosta.
  • Voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen ja tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan.
  • Puhutun ja kirjoitetun ruotsin kielen ymmärrys on tarpeen, sillä työkielemme on ruotsi. Asiakastyössä pärjäät kuitenkin joko ruotsin tai suomen kielellä. 
  • Aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.
  • Lisäksi toivomme laadukkaan ja asiakaslähtöisen hoitotyön olevan sinulle sydämen asia.

Tarjoamme

Bertahemmet tarjoaa sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn tiiviissä ja lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa työhyvinvointiin halutaan panostaa olemalla joustava ja huomioimalla jokaisen henkilökohtaiset elämäntilanteet.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen.
  • Työaika ma-pe päivätyö. Täydet viikkotunnit (38,25 h/vko).
  • Palkkaus Avaintan TES:n mukaan.
  • Työn aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.
  • Mahdollisuus työsuhdeasuntoon työpaikan läheisyydessä.

Näin haet

Bertahemmetin apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 4.11.2021. Täytämme sairaanhoitajan paikan heti sopivan tekijän löydettyämme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Carola Hultin, Bertahemmet puh. 09-477 47229.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.