LVI-huollon työnjohtaja, Lähiputki Tampere Oy

Hakuaika päättyy
2.11.2021
Sijainti
Tampere
Toimeksiantaja
Lähiputki Tampere Oy

LVI-HUOLLON TYÖNJOHTAJA

Etsimme Pirkanmaan alueella Lähiputki Tampere Oy:lle LVI-huollon työnjohtajaa vakituiseen työhön. 

Lähiputki Tampere Oy on vuonna 2012 perustettu Pirkanmaalla toimiva LVI- alan huolto- ja urakointiliike, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat: LVISJA- urakointi, putkiurakointi, talotekniset peruskorjaukset, huolto- ja korjaustoiminta, jäähdytyslaiteasennukset sekä kaukolämpökeskuksien uusintatyöt.

Yrityksen toiminta perustuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilöstöön! Koulutamme henkilöstöämme, ja huolehdimme siitä, että meillä on käytössämme nykyaikaisin tekniikka, tieto ja osaaminen.

Tehtävänkuvaus

Huollon työnjohtajana tehtävänäsi on toimia neljän huoltomiehen esimiehenä. Otat vastaan työtilauksia ja jaat työt eteenpäin huoltomiehille sekä vastaat töiden laskutuksesta.    

Edellytämme 

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. LVI-työteknikko, -teknikko tai -insinööri.
  • Vähintään 2 vuoden kokemus putkitöistä tai LVI- alan työnjohtotehtävistä.
  • Hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä otetta työntekoon.

Tarjoamme

Lähiputki Tampere Oy tarjoaa vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen mahtavassa työporukassa sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja edut. 

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe 7-15:30.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Tampere Lähiputki Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 2.11.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.