Vesi-ilmalämpöpumppumyyjä

Hakuaika päättyy
11.6.2023
Sijainti
Turku, Tampere, Oulu, Pori, Rauma
Toimeksiantaja
EnergiaYkkönen Oy

VESI-ILMALÄMPÖPUMPPUMYYJÄ

Etsimme huippumyyjiä EnergiaYkkösen timanttisiin myyntitiimeihin Turun, Tampereen ja Oulun seuduilla.

Ilma-vesilämpöpumput ovat nousseet huimaan suosioon suomalaisissa kodeissa! Erinomainen hyötysuhde, nopea asennus, selvät säästöt, ekologisuus ja korotettu kotitalousvähennys tekevät asiakkaalle päätöksen todella helpoksi. Tätä on mahtava myydä!

Tehtävänkuvaus

Reissaat tiimin mukana omalla alueellasi (Tampereen tai Oulun seutu, Turun seudulla vähemmän reissaamista) maanantaista torstaihin (loppuviikko vapaalla) ja kohtaat kuluttaja-asiakkaita heidän kodeissaan. Tapaamiset sinulle sopii EnergiaYkkösen asiakashankintatiimi.

Tarjoamme

  • Päivärahat ja puhelinetu.
  • Ensimmäisen 3-6kk ajalle takuupalkka sopimuksen mukaan ja lisäksi loistavat provisiot! Keskipalkka on n. 4000 €/kk ja parhaat tienaavat jopa yli 10 000 €/kk.
  • Jatkuva esimiehen tuki sekä kehittyminen huippumyyjäksi.
  • Megaluokan myyntikilpailuja, joissa parhaille myyjille huippupalkintoja kuten F1-kisamatkat, Bundesliigan jalkapallopelit, alppimatkat sekä lisäksi pienempiä viikkokisoja.

Toivomme

  • Sinulla on jo aiempaa kokemusta koti- tai suoramyynnistä sekä aito kiinnostus myyntityöhön ja halu tienata hyvin.
  • Reissuvalmius ja ajokortti ovat tässä tehtävässä välttämättömät.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Palkkaus: Takuupalkka ensimmäiset 6kk, provisiot ja edut.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.
  • Tulevana kesänä halutessasi mahdollisuus (palkattomaan) kesälomaan heinäkuussa!

Näin haet

EnergiaYkkönen Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 11.6.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta)

EnergiaYkkönen Oy on nopeasti kasvava ekologisiin lämmitysjärjestelmiin erikoistunut yritys, jonka päätuotteita ovat ilma-vesilämpöpumput sekä lämmitysputkistoremontit. EnergiaYkkönen kuuluu LämpöYkkönen Oy konserniin sekä Viessmann -perheeseen. Energiapolitiikan muutokset, fossiilisten lämmitysmuotojen rajoitukset sekä ELY-keskuksen tuet tukevat yrityksen nopeaa kasvua ja lupaavat asiakashankkijoille huippu mahdollisuudet.

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.