Mainosteippien asentaja

Hakuaika päättyy
21.9.2023
Sijainti
Helsinki
Toimeksiantaja
Suomen Teippitalo Oy

Etsimme ammattitaitoista mainosteippien asentajaa Suomen Teippitalo Oy:lle Herttoniemessä.

Tehtävänkuvaus

Nyt etsimämme mainosteippien asentajan työ on monipuolista ja liikkuvaa – asiakaskohteistamme riippuen. Työskentelyalueenasi on pääasiassa Uudenmaan lääni, ja käytössäsi on tarvittaessa yrityksen auto. Tutustu tarjoamiimme teippauspalveluihin tarkemmin: www.teippitalo.fi

Toivomme sinulta

  • Kokemusta alalta, hallitset esim. monimuotoiset mainosteippaukset sekä tasolasien kalvotukset yms.
  • Hyvät vuorovaikutustaidot asiakkaiden kanssa sekä hyvä suomen kielen taito.
  • B-ajokortti.

Tarjoamme

Teippitalo tarjoaa sinulle itsenäisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa työporukassa, sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme alati kehittyvän alan mukana! Olemme toimineet alalla jo 30 vuoden ajan ja meillä on yrityksenä paras AAA-luottoluokitus.

Muut tiedot

  • Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.
  • Työaika ma-pe klo 8-16 (joustavasti).
  • Palkkaus kokemukseen perustuen, sopimuksen mukaan.
  • Työn aloitus heti/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Suomen Teippitalo Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 21.9.2023. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.