LVI-työnjohtaja

Hakuaika päättyy
21.9.2023
Sijainti
Vantaa
Toimeksiantaja
Hoviputki Oy

Etsimme Vantaalla LVI-työnjohtajaa Hoviputki Oy:lle, vakituiseen työhön.

Hoviputki Oy on vuonna 2015 perustettu Uudellamaalla toimiva LVI-alan yritys, joka työllistää tällä hetkellä 16 henkilöä. Vankan ammattitaidon lisäksi vakavaraisen perheyrityksen tärkeimpiä arvoja ovat tehokkuus toiminnassa ja sujuva asiakaspalvelu.

Tehtävänkuva

LVI-työnjohtajana vastaat nimetyistä urakoista käytännön tasolla kokonaisvaltaisesti. Tehtäviisi kuuluvat tarjouslaskenta, projektin ja työn aikataulutus sekä työnjohto/ työntekijöiden opastus työmaalla, yhteydenpito asiakkaaseen ja muihin sidosryhmiin, materiaalien tilaus ja hallinta, raportointi ja vastuu työmaan etenemisestä sekä laskutus. Työkohteet ovat korjausrakentamisen ja LVI-huollon projekteja Uudenmaan alueella ja käytössäsi on työaikana auto työnantajan puolesta.

Toivomme

  • Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta tai muuten hankittua osaamista. Asentajatausta katsotaan eduksi.
  • Olet ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyinen ja osaat pitää useita lankoja käsissäsi samaan aikaan.
  • Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ajokortti ovat tehtävässä välttämättömät.

Tarjoamme

Hoviputki Oy tarjoaa sinulle vakituisen työn yrityksessä, jossa pääset mukaan kehittämään ja rakentamaan kasvavaa liiketoimintaa. Panostamme työhyvinvointiin sekä tiimihengen ylläpitoon ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme useita merkittäviä etuja kuten laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, kuntosalin käytön toimitiloissamme sekä yhteistä toimintaa kuten harrastamista tai reissuja työyhteisön kesken. Porukkaan sopivalla tekijällä on mahdollisuus edetä yrityksessä osakkuuteen saakka!

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe toimistoaikana.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Hoviputki Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 21.9.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse mieluiten tiistaisin klo 10.00-12.00 ja torstaisin klo 12.00-14.00 p. 050 409 6258.

———

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.