Projektimyyjä (kalusteala)

Hakuaika päättyy
21.9.2023
Sijainti
Vantaa
Toimeksiantaja
DTG Finland Oy

Vahvasti kasvava kalusteyritys DTG Finland Oy hakee nyt projektimyynnin osaajaa vahvistamaan ydintiimiä ja viemään panoksellaan yritystä eteenpäin.

Yrityksemme on kokonaisvaltainen kiinto- ja irtokalusteiden valmistuttaja sekä toimittaja. Toimitamme uudis- ja korjausrakentamista harjoittaville rakennusliikkeille mm. keittiö- ja komerokalusteita, joiden lisäksi kalustamme ravintoloita, hotelleja ja muita julkitiloja. Hoidamme projektinhallinnan ja budjetoinnin sekä suunnitelmien ja kustannuskriteerien mukaisten kalusteiden valmistuksen tai hankinnan eri toimittajilta ja vastaamme myös asennuksesta.

Olemme itsenäinen, suomalainen kasvuhakuinen yritys, jolla on toimintansa tukena osaava alan toimijoiden verkosto. Olemme vahvasti hioneet toimintaamme alkumetreiltä asti, jatkaen sitä edelleen. Näin olemme saaneet vahvat ja toimivat kontaktit toimittajatahoihin, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tuotevalmistuksessa yhteiskumppaninamme on vahvoja eurooppalaisia kalustevalmistajia.

Lue lisää: www.dtgfinland.fi

Tehtävä

Projektimyyjänä teet monipuolista myynnillistä asiakastyötä. Myyt kalusteita olemassa oleville asiakkaillemme, jonka lisäksi olet erityisen aktiivinen myös uusasiakashankinnassa. Luot kontakteja rakennusliikkeisiin ja muihin toimijoihin. Projektimyyjänä vastaat itsenäisesti koko tilaus-tarjousprosessista aina ensimmäisestä yhteydenotosta sopimukseen ja jälkihoitoon saakka. Tukenasi on yrityksen vahva hankintaosaaminen, jonka kanssa myynti yhdistyy hankintaan ja asennuksiin.

Toivomme

 • Olet kokenut ja vahvan osaamisen omaavaa, myynnille- ja tuloksenteolle ”nälkäinen” projektimyyjä.
 • Erityisesti arvostamme teknistä osaamista kalusteista, kuten keittiöistä.
 • Toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista otetta työhön. Tiimityöskentely- ja ihmissuhdetaidot sekä vahva esiintymiskokemus ovat tarpeen asiakastehtävissämme.
 • Lisäksi vahva laskentajärjestelmien yms. käyttöosaaminen on tärkeä osa tehtävää.
 • Sinulla on erinomainen suomen kielen taito, jonka lisäksi englannin kielen hyvä osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme

DTG Finland Oy tarjoaa sinulle vakituisen työn kasvavassa yrityksessä, erittäin monipuolisissa tehtävissä, joissa sinulla on mahdollisuus kehittää ja toteuttaa työtäsi ja toimintatapojamme. Pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden parissa, osana kannustavaa ja rentoa työyhteisöä. Tottakai tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan työstäsi!

Muut tiedot

 • Työsuhde on vakituinen.
 • Työaikasi on kokoaikainen.
 • Työpaikka toimistolla Vantaalla/ etätyömahdollisuus.
 • Palkkaus perustuu kiinteään pohjapalkkaan sekä myynnistä kertyvään provisioon, jolla voit kartuttaa merkittävästi kokonaispalkkatuloasi.
 • Voit toimia myös yrittäpohjalta.
 • Työn aloitus heti/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

DTG Finland Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 21.9.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.