Kaupan myyjä (vakituinen)

Hakuaika päättyy
27.9.2023
Sijainti
Karigasniemi, Inari, Utsjoki, Saariselkä
Toimeksiantaja
K-Market Härkönen

Haemme Karigasniemellä K-Market Härkösen porukkaan reipasta ja iloista myyjää kaupan monipuolisiin tehtäviin – erityisesti lämpimiin asiakaskohtaamisiin.

Tehtävä

Myyjänä työskentelet kaupan monipuolisissa tehtävissä pääasiassa kaupan kassaa ja myymälän täyttöä hoitaen. Lisäksi voit työskennellä myös palvelutiskillä, jos kiinnostusta ja taitoa riittää.

Kauppias Seppo Härkösen K-Marketin palvelualtis 7 hengen tiimi työskentelee reippaassa tahdissa, mutta iloisella mielellä – aina asiakkaalle parhaan mahdollisen kauppakokemuksen taatakseen. Katso kyläkauppatarina Karigasniemeltä täältä.

Toivomme sinulta

  • Olet positiivinen energiapakkaus ja sinulla on aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön. Kohtaat aina asiakkaat hymyillen ja silmiin katsoen.
  • Arvostamme suuresti aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai kaupan alalta.
  • Puhut suomea sujuvasti. Saamen, norjan tai/ja ruotsin kielen taito katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme

K-Market Härkönen tarjoaa työntekijälleen vakituisen, monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä, jossa voit kasvaa ja kehittyä asiakaspalvelutehtävissä. K-Market Härkösen työntekijänä saat käyttöösi K-Ryhmän henkilökuntaedut.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika 37,5 h/vko, myymälän aukioloaikojen mukaan (ma-pe 9-20, la 9-19 ja su 11-18).
  • Palkkaus: Noudatamme Kaupan alan TES:sta, mutta tarjoamme TES-palkkaa paremman kuukausipalkan kokemuksesi mukaan.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.
  • Tarvittaessa autamme sinua mielellään asunnon etsimisessä.

Näin haet

K-Market Härkösen apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 27.9.2023. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse mieluiten tiistaisin klo 10.00-12.00 ja torstaisin klo 12.00-14.00 p. 050 409 6258.

———-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.