Toimipisteen vastaava

Hakuaika päättyy
29.9.2023
Sijainti
Turku
Toimeksiantaja
Leevene Oy

Etsimme nyt Leevene Oy:n Turun toimipisteelle vetäjää vastaamaan itsenäisesti Varsinais-Suomen asiakkuuksista ja toimipisteen toiminnasta.

Leevene Oy on erikoistunut lujitemuoviveneiden ympärivuotiseen korjaamiseen, ja se palvelee pääasiassa vaurioituneiden veneiden omistajia sekä vakuutusyhtiöitä. Yrityksellä on jo pian 40 vuoden kokemus alalta, ja tänä päivänä Leeveneellä on venekorjaamot Turun Satavassa, Helsingin Lauttasaaressa sekä syksystä 2022 alkaen myös Hangon Port of Lappvikissa. Lue lisää: www.leevene.fi

Tehtävänkuva

Työssäsi vastaat ennen kaikkea asiakkuuksista (veneilijät, vakuutusyhtiöt, venealan toimijat ym.). Toimit siis asiakaspalvelijana, myyjänä ja asioiden selvittelijänä:

 • Teet asiakaskäyntejä ja töiden arviointia sekä esität kustannusarvioita ja teet tarjoukset.
 • Tiedotat ja pidät asiakkaan ajan tasalla.
 • Vastaat toimipisteen hankinnoista (varaosat, materiaalit ym. investoinnit) ja niiden seurannasta.
 • Lisäksi huolehdit veneiden kuljetuksista ym. logistiikasta sekä töiden aikatauluttamisesta yhdessä työnjohdon kanssa.

Toimipisteen vastaavana työskentelet hyvin itsenäisesti, mutta kuitenkin vaihdat tietoa yrityksen muun johdon kanssa säännöllisesti ja saat tarvittaessa apua päätöksentekoon. Lisäksi sinulla on kokenut ja osaava työnjohtaja sekä ammattitaitoinen korjaamon henkilöstö tukenasi ja työkaverinasi!

Toivomme sinulta

 • Sinulla on mahdollisesti kaupallinen tai tekninen tausta tai kokemusta venealalta. Kytköksesi venealaan voi rakentua työn tai harrastuksen kautta, mutta tehtävässä menestyminen vaatii joka tapauksessa alan tuntemusta!
 • Arvostamme lisäksi asiakaspalvelun, johtamisen ja talouden ymmärrystä.
 • Toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista otetta työhön sekä organisointi- ja vuorovaikutustaitoa.
 • Sinulla on sujuva suomen kielen taito, jonka lisäksi englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Leevene tarjoaa sinulle itsenäisen ja erittäin monipuolisen työn vakavaraisessa yhtiössä, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa ammatillista osaamistasi ja kehittää johtamasi toimipisteen toimintaa aina eteenpäin. Saat perusteellisen perehdytyksen työhösi ja kokenut tiimimme opastaa ja kouluttaa sinut tehtävääsi. Työpaikkana olemme joustava ja luotettava, ja rennossa työyhteisössämme viihdytään hyvin!

Muut tiedot

 • Työsuhde on vakituinen.
 • Työaikasi on joustava ja kokoaikainen.
 • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
 • Työn aloitus sopimuksen mukaan marras-joulukuussa 2023.
 • Käytössämme on iso 9001 toiminnanohjausjärjestelmä.

Näin haet

Leevene Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 29.9.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.