Työpäällikkö

Hakuaika päättyy
8.12.2023
Sijainti
Nurmijärvi, Klaukkala
Toimeksiantaja
Ratecon Oy

Etsimme Nurmijärvellä Ratecon Oy:lle vahvan teknisen osaamisen omaavaa työpäällikköä.

Ratecon Oy on vuonna 2006 perustettu Suomen suurimpiin kuuluva liikenneturvallisuustuotteiden valmistuksen ja asennuksen osaaja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat maantiekaidetuotteiden lisäksi taitorakenteet, kuten sillan kaiteet ja erikois- teräsrakenteet. Fyysisen turvallisuuden ohjelmaamme kuuluvat myös aluesuojaustuotteet, kuten turva-aidat sekä ajoneuvo- ja henkilöportit. Toteutamme laajat turvallisuushankkeet suurten rakennusliikkeiden alihankkijana, julkisissa hankkeissa sekä kaupunkien ja kuntien projekteissa. Lue lisää: www.ratecon.fi

Tehtävänkuvaus

Tarjoamme asiakkailleemme laadukkaita fyysisen turvallisuuden ratkaisuja kansainvälisiltä tuotetehtailta ja omasta konepajatuotannostamme. Työpäällikkönä tulet vastaamaan laajan tuote- ja palvelukannan tarjouslaskennasta, olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpidosta sekä uusasiakashankinnasta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa perehtyä yrityksen tarjoamiin tuotteisiin ja esittää parhaat tuoteratkaisut niin nykyisille, että uusille asiakkaille. Konsultoit asiakkaita erilaisissa teknisissä asioissa ja yrität löytää heille parhaat mahdolliset tuotteet ja ratkaisut. Vastaat omien projektiesi läpiviennistä aina tarjouksesta laskutukseen saakka, huolehtien myös laadusta ja seurannasta.

Pääsääntöisiä tehtäviäsi ovat:

 • Tarjouslaskenta.
 • Tekninen tuki asiakkaiden suuntaan
 • Uusasiakashankinta.
 • Asiakastapaamiset (koko Suomi)
 • Markkinointiprosessien edistäminen

Toivomme sinulta

 • Tehtävä sopii hyvin niin uransa alkuvaiheessa olevalle teknisen alan osaajalle, kuin myös kokeneemmallekin tekijälle, jolla on kiinnostusta tekniikkaa kohtaan.
 • Olet myyntihenkinen, pitkäjänteinen sekä asiakaslähtöinen ja viihdyt erityisesti asiakasrajapinnassa.
 • Sinulla on kiinnostusta tai kokemusta teknisestä myynnistä sekä mahdollisesti tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. rakennusmestari).
 • Tietotekninen osaamisesi on hyvä (esim. Excel) ja sinulla on erinomaiset tiedonhakutaidot.
 • Sinulla on sujuva suomen kielen osaaminen ja pystyt toimimaan myös englannin kielellä mm. tavarantoimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa.
 • B-luokan ajokortti on tehtävässä tarpeen, ja oma auto nähdään etuna.

Tarjoamme

Ratecon tarjoaa sinulle vakituisen työn kasvavassa ja ketterässä pk-yrityksessä, monipuolisissa tehtävissä sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvattaa omaakin rooliasi yrityksessä. Työnkuva on osittain joustava ja sitä voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen perusteella. Joka tapauksessa pääset työskentelemään erittäin laadukkaiden palvelujen parissa, osana mukavaa työyhteisöä, jossa sinulla on asiantuntevat kollegat tukenasi.

Muut tiedot

 • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
 • Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävässä mahdollisuus tuloksen mukaiseen palkkaukseen.
 • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Ratecon Oy apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 8.12.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.