Farmaseutti

Hakuaika päättyy
11.12.2023
Sijainti
Rauma
Toimeksiantaja
Rauman Ensimmäinen Apteekki

Rauman Ensimmäinen Apteekki hakee asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työhön!

Jo vuodesta 1780 toiminut Rauman Ensimmäinen Apteekki palvelee asiakkaitaan nykyaikaisissa ja valoisissa tiloissa Rauman K-Citymarketissa. Apteekki on auki joka päivä! Lisäksi toimimme hiljattain remontoidussa Otan sivuapteekissa Syväraumankadulla.

Työnkuvaus

Työpäiväsi koostuu asiakaspalvelusta ja neuvonnasta reseptilääkkeiden toimittamisessa sekä itsehoidossa. Lisäksi voit kiinnostuksesi mukaan osallistua annosjakeluun, verkkoapteekkitoimintaan tai olla mukana esimerkiksi apteekin markkinointitiimissä. Työvuoroja on apteekin lisäksi myös läheisessä sivuapteekissa.

Tarjoamme

Rauman Ensimmäinen Apteekki tarjoaa sinulle viihtyisän työilmapiirin ja osaavat työkaverit sekä vaihtelevat, joustavat työajat. Tuotevalikoimamme on kattava ja panostamme henkilökunnan kouluttautumiseen ja hyvinvointiin. Meillä on hyvät toimitilat ja mukavat asiakkaat, ja töihin on kiva tulla!

Toivomme sinulta

  • Sinulla on farmaseutin tutkinto tai olet mahdollisesti pian valmistumassa.
  • Viihdyt asiakaspalvelussa ja asetat asiakkaan hyvinvoinnin etusijalle.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika apteekin aukioloaikojen mukaan (ma-pe 9-20, la 9-17, su 11-17).
  • Palkkaus TES:n/ sopimuksen mukaan.
  • Työn aloitus vuoden 2024 alussa tai sopimuksen mukaan.

Näin haet

Rauman Ensimmäisen Apteekin apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 11.12.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.