Laivakoneasentaja

Hakuaika päättyy
15.12.2023
Toimeksiantaja
Sjöblom Marine Engineering Ab

Etsimme kokenutta laivakoneasentajaa Sjöblom Marine Engineering Ab:lle.

Työpaikka sijaitsee yrityksen konepajalla Taalintehtaalla, Kemiönsaarella, mutta käytännössä iso osa töistä tehdään kuitenkin komennuksella asiakkaiden luona Suomessa tai ulkomailla.

Komennustyöt tehdään liikennöivillä laivoilla, korjaustelakoilla tai uudisrakennustelakoilla. Majoitus järjestyy tilanteen mukaan niin Taalintehtaalla, kuin komennuksillakin!

Toivomme sinulta

  • Työhön vaaditaan vankkaa kokemusta keski- ja korkeakierroksisten laivakoneiden haalaus-, asennus-, korjaus- ym. tehtävistä, ja eduksi katsotaan, mikäli osaat myös muita laivojen huolto- ja korjaustöitä mm. hitsaus- ja putkityöt.
  • Hakijalta toivotaan hyvää asennetta työhön, oma-aloitteisuutta sekä tilannekohtaista joustavuutta, jolloin työntekijällä on mahdollisuus myös vaikuttaa itse työtapoihin, -tiloihin ja työnkuvaan.
  • Muiden työntekijöiden määrä vaihtelee paljon projekteista riippuen, joten kyky toimia ja sopeutua erilaisiin työympäristöihin on erittäin tärkeää.

Tarjoamme

Sjöblom Marine Engineering – SME on nuori yritys, mutta olemme lyhyessä ajassa osoittaneet olevamme vahva palveluntarjoaja merenkulku- ja laivanrakennusteollisuudessa! SME tarjoaa sinulle vakituisen työn erittäin monipuolisissa tehtävissä, kasvavassa ja ketterässä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvattaa omaakin rooliasi yrityksessä. Pyrimme joustamaan työajoissa ynnä muussa tarpeidesi mukaan.

Lue lisää yrityksestä: www.smeab.fi

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Sjöblom Marine Engineering Ab:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 15.12.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.