Farmaseutti

Hakuaika päättyy
19.12.2023
Sijainti
Sipoo, Söderkulla
Toimeksiantaja
Söderkullan apteekki

Etsimme nyt farmaseuttia Söderkullan apteekin dynaamiseen ja iloiseen työyhteisöön!

Söderkullan apteekki toimii valoisissa ja avarissa tiloissa Söderkullan keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Idyllinen Söderkulla on aivan Helsingin kupeessa sijaitseva Etelä-Sipoon paikalliskeskus, jossa käyt kätevästi töissä myös esim. pääkaupunkiseudulta!

Kuulumme Avainapteekit -ketjuun, ja käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä. Apteekkimme yhteydessä toimii myös terveyspiste Söderpointti. Lisäksi palveluihimme kuuluu verkkoapteekki. Lue lisää: soderkullanapteekki.fi

Toivomme sinulta

  • Sinulla on farmaseutin tutkinto tai olet mahdollisesti pian valmistumassa.
  • Työskentelet iloisella ja reippaalla asenteella. Olet luonteva asiakaspalvelija sekä huolellinen työssäsi.

Tarjoamme

Söderkullan apteekki tarjoaa sinulle viihtyisän työilmapiirin ja hyvät työkaverit sekä poikkeuksellisen mukavat työajat. Meillä on aivan ihanat asiakkaat ja töihin on kiva tulla!

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen, mutta kyseeseen voi tulla joustavasti sovittavissa oleva määräaikainen farmaseutin tai farmaseutin oikeudet omaavan proviisoriopiskelijan työsuhde.
  • Työaika apteekin aukioloaikojen mukaan (ma-pe 8.30-19 ja la 9-15).
  • Palkkaus sopimuksen mukaan / palkkatoive.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.

Näin haet

Söderkullan apteekin apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 19.12.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.