Kylmäasentaja

Hakuaika päättyy
4.3.2024
Sijainti
Kotka, Hamina
Toimeksiantaja
Kylmähuolto Miikkulainen Oy

Haemme nyt Kylmähuolto Miikkulaisen hyvään ja mukavaan työtiimiin ammattitaitoista, itsenäiseen työhön pystyvää kylmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kylmähuolto Miikkulainen Oy on kotkalainen yli 25 vuotta vanha ja vakavarainen yritys joka tarjoaa kokonaisvaltaista kylmäkonehuoltoa yrityksille ja yksityisasiakkaille – liikevaihdon ollessa yli 2 miljoonaa euroa. Toimintamme keskittyy pääasiassa Kotkan seudulle, mutta palvelemme asiakkaitamme myös muualla koko Kaakkois-Suomen alueella.

Olemme osa jatkuvasti kasvavaa Cervi Groupia, jossa ympäri Suomea työskentelee yli 200 alan ammattilaista.

Toivomme sinulta

  • Tulet työskentelemään itsenäisesti kylmälaitteiden asennusten, huoltojen ja korjausten parissa, joten toivomme sinulla olevan kokemusta alalta vähintään parin vuoden ajalta.
  • Kylmäasentajana sinulla tulee olla yli kolmen kilon kylmäaineluvat sekä ajo-, tulityö- ja työturvallisuuskortit. Olemme valmiita myös kouluttamaan, jos kaikki työhön vaadittavat luvat eivät ole ajan tasalla.
  • Koska työskentelet itsenäisesti asiakkaiden luona, tulee suomen kielen osaamisesi olla sujuva.
  • Kylmäasennuksen osaamisen lisäksi olemme kiinnostuneita mahdollisesta osaamisestasi maalämpöpumppujen parissa!

Tarjoamme

Kylmähuolto Miikkulainen tarjoaa sinulle vaihtelevan ja liikkuvan työn itsenäisissä, vastuullisissa tehtävissä – luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat mahdollisuuden kehittyä ammatissasi mukavan tiimin tukemana, kivassa työyhteisössä. Luonnollisesti tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan työstäsi.

Muut tiedot

  • Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe, pääsääntöisesti klo 8-16.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan.
  • Aloitus sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.

Näin haet

Kylmähuolto Miikkulainen Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 4.3.2024. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592.

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.