Työlaivan kuljettaja, Saimaan Vesityö Oy

Hakuaika päättyy
8.3.2021
Sijainti
Savonlinna
Toimeksiantaja
Saimaan Vesityö Oy

TYÖLAIVAN KULJETTAJA, SAIMAAN VESITYÖ OY

Etsimme savonlinnalaiselle, vesistörakentamiseen erikoistuneelle Saimaan Vesityö Oy:lle kuljettajankirjan omaavaa työlaivan kuljettajaa monipuolisiin tehtäviin, vakituiseen työhön.

Saimaan Vesityö (www.saimaanvesityo.fi) on erikoistunut laituri- ja rantarakentamiseen ynnä muihin asiakkaiden tarpeeseen perustuviin projekteihin, joissa yrityksen kattavaa erikoiskalustoa voidaan hyödyntää. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Savonlinnassa ja sen lähistöllä – sekä saaristossa että mantereella.

Nyt etsimme yritykseen vesillä liikkumisesta kokemusta omaavaa henkilöä, jonka ensisijaisena tehtävänä on noin 15 metrisen työlaivan ja sen edessä työnnettävän kuljetuslautan kipparointi Saimaan saaristossa. 

Sinulla tulee olla jonkin verran kokemusta laivan kuljettamisesta, mutta mikäli kuljettajankirja on vielä suorittamatta, voidaan se tarvittaessa suorittaa myöhemminkin.

Kuljettajan osaamisen lisäksi toivomme sinulla olevan monipuoliset kädentaidot, joiden ansiosta voit osallistua kulloiseenkin rakennus- tms. tehtäviin työkohteessa. Työtehtävät Saimaan Vesityöllä voivat vaihdella puurakentamisesta piharakentamiseen tai veneiden ym. kaluston huoltotyöhön. Yrityksessä kaikki tekevät kaikkea, joten toivomme että olet halukas oppimaan myös uusia työtehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on kokemusta yli 10 metrisen laivan kuljettamisesta 
  • pystyt ottamaan vastuuta ja kykenet työskentelemään itsenäisesti vaihtuvissa tehtävissä
  • teet töitä yrittäjämäisellä innolla ja täydennät työporukkaa mukavasti reippaalla asenteellasi sekä porukassa työskentely sujuu
  • sinulla on tehtävien edellyttämä hyvä fyysinen kunto
  • lisäksi arvostamme osaamista tai halua opetella työkoneiden käyttöä (esim. kurottaja, kaivinkone ym.)

Mikäli sinulla on kykyjä laajempaankin projektin hallintaan tai pystyisit ottamaan vastuuta vaikkapa myynnistä, keskustelemme mielellään kanssasi laajemmastakin tehtävänkuvasta. 

Tarjoamme

Saimaan Vesityö tarjoaa työntekijälleen vakituisen, itsenäisen ja monipuolisen työn, rennossa ja hyvässä työporukassa, ja vieläpä upeissa järvimaisemissa.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika: ma-pe, pääsääntöisesti klo 7:00-15:00, mutta kohteesta riippuen toisinaan vaatii joustoa.
  • Palkkaus Talonrakennusalan TES:n tai osaamisen mukaan sovittavissa.
  • Työ alkaa huhtikuussa tai sopimuksen mukaan.
  • Saimaan Vesityön sesonki on kesällä, joten yrityksessä on sovittu lomat pidettäväksi pääosin talvella.

Näin haet

Saimaan Vesityön apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 8.3.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592 (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.

(Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)