Digitaalisen kaupankäynnin assistentti, Temal Oy

Hakuaika päättyy
29.5.2022
Sijainti
Helsinki, Nakkila, Pori, Etätyö

DIGITAALISEN KAUPANKÄYNNIN ASSISTENTTI 

Etsimme Temal Oy:n porukkaan digitaalisen kaupankäynnin assistenttia! Haemme tehtävään verkkokauppaa ja tuotehallintaa ymmärtävää excelistiä, myyntiin kallellaan olevaa tekijää.

Temal on kylpyhuoneeseen, keittiöön ja kodinhoitoon kalusteita valmistava vahva kotimainen perheyritys, jolle omat tehtaat ja tuotteet ovat kunnia-asia. 

Tehtävänkuvaus

Tehtävänäsi on vastata verkkokaupan tuotteiden päivittäisestä ylläpidosta (ei tekninen ylläpito) sekä hoitaa verkkokaupan tietojen syöttöä ja tuotenäkyvyyttä. Toivomme sinulta myös intoa ja taitoa verkkokaupan myynnin edistämiseen ja kasvuun. Sinulla on kehittyneet Excel-taidot ja tulet operoimaan mm. erilaisten tuotelistausten ja hinnastojen parissa. Toimit myynnin ja markkinoinnin tukena mm. kampanjoissa sekä tuotetietojen ulkoisessa toimittamisessa. Lähimmät työtoverisi ovat tuoteasiantuntija ja markkinointipäällikkö.

Työn suorittamispaikka on hybridimalli, yrityksellä on tehdas ja toimisto Nakkilassa sekä toimisto Helsingin Kampissa. Perehdytyksen saat Nakkilassa, ja alkuun päästäksesi toivomme matkustusvalmiutta Nakkila-Helsinki välillä tarpeen mukaan. Perehdytyksen jälkeen voit hoitaa tehtäviäsi myös joustavasti etänä.

Edellytykset

  • Hyvät IT-taidot ja kokemus Office-järjestelmistä, erityisesti kehittyneet Excel-taidot.
  • Hyvä ymmärrys erilaisten verkkokauppa-alustojen toiminnasta ja tuntemusta tuotehallinnasta. 
  • Kokemus Akeneo, Magento ja ResourceSpace järjestelmistä katsotaan hakijan eduksi.
  • Olet suomen kielen taitoinen, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan vahvaksi eduksi.

Tarjoamme

Temal Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn sekä mahdollisuuden työskennellä joustavasti, pääsääntöisesti etänä. Pääset tekemään työtä laadukkaiden, kotimaisten tuotteiden parissa mukavassa ja motivoituneessa työyhteisössä. Temal tarjoaa työntekijälleen palkan lisäksi hyvät työsuhde-edut.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen
  • Työaika ma-pe toimistoaikana joustavasti.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Temal Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 29.5.2022. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. 

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.