Raskaan kaluston asentaja, Vuola Trucks and Trailers Oy

Hakuaika päättyy
11.10.2022
Sijainti
Kaarina
Toimeksiantaja
Vuola Trucks and Trailers Oy

RASKAAN KALUSTON ASENTAJA

Haemme Kaarinassa Vuola Trucks and Trailers Oy:lle raskaan kaluston asentajaa vakituiseen työhön.

Tehtävänkuvaus

Ammattitaitoisen, n. 10 asentajan huoltotiimin vahvistukseksi etsitään osaavaa asentajaa. Asentajan pääasiallisena tehtävänä on raskaan kaluston huoltaminen ja korjaaminen, jonka lisäksi myös paketti- ja matkailuautot kuuluvat toimenkuvaan.

Toivomme sinulta

  • Arvostamme aikaisempaa kokemusta asentajan tehtävistä, sekä ajoneuvosähköjen tuntemusta. Soveltuva koulutus ynnä muu mekaniikan osaaminen katsotaan eduksi.
  • Työssäsi olet huolellinen, oma-aloitteinen ja myös innokas oppimaan uutta. 
  • Lisäksi toivomme, että olet alasta kiinnostunut, huumorintajuinen ja motivoitunut työntekijä.
  • Osaat suomea vähintään välttävästi.

Tarjoamme

Vuola tarjoaa työntekijälleen vakituisen päivätyön osaavassa ja mukavassa porukassa, sekä varmasti kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika klo 7:30-15:30. Korjaamo on auki myös lauantaisin, mutta lauantaivuoroja asentajalla on vain n. joka kolmas viikko.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan.
  • Työn aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Näin haet

Vuola Trucks and Trailers Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 11.10.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.