Tuotekehitys-/ suunnitteluinsinööri, Ykköskaide Oy

Hakuaika päättyy
31.7.2022
Sijainti
Savonlinna
Toimeksiantaja
Ykköskaide Oy

TUOTEKEHITYS-/ SUUNNITTELUINSINÖÖRI

Haemme nyt Savonlinnassa metallialan suunnitteluinsinööriä – suurin investoinnein toimintaansa kehittävän Ykköskaide Oy:n kasvuun mukaan!

Haluaisitko sinä työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa ei pelätä satsata tulevaisuuteen? Lue lisää ja hae heti!

Tehtävänkuvaus

Suunnitteluinsinöörinä työskentelet monipuolisissa kone- ja laitesuunnittelutehtävissä osana ammattitaitoista suunnittelutiimiä. Sinulla on kokeneet kollegat apunasi, joten saat taatusti hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, ja ajan myötä vastaat itsenäisesti omista projekteistasi.

Toivomme sinulta

  • Toivomme  sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Konetekniikan insinööri tai DI) sekä kiinnostusta ja intoa kasvaa alan ammattilaisena. Voit olla myös opintojesi loppusuoralla. 
  • 3D-suunnitteluohjelmat ovat sinulle tuttuja, ja kone- ja mekaniikkasuunnittelusta sinulla voi olla kokemusta joko koulutuksen tai työelämän kautta.
  • Työskentelet asiakaslähtöisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot. Myös myyntihenkisyys on asiakastyössä, messuilla ym. tapahtumissa tarpeen.
  • Erityisesti arvostamme metalliteollisuuden valmistusprosessien tuntemusta, josta on suuresti hyötyä suunnittelutyössä.
  • Yrityksen asiakkaiden ollessa sekä kotimaisia että ulkomaisia, edellytämme sujuvan suomen kielen osaamisen lisäksi englannin kielen osaamista.

Tarjoamme

Ykköskaide Oy tarjoaa työntekijälleen mielenkiintoisia haasteita ja mukavan työn osaavassa, rennossa porukassa, sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa, ja kasvaa ja menestyä yhdessä. Käytössäsi on nykyaikaiset työkalut ja toimintatavat, ja kesän jälkeen pääsemme työskentelemään moderneissa, juuri saneeratuissa tiloissa.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työaika joustava.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan – esim. elokuussa 2022.

Näin haet

Ykköskaide Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 31.7.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.