Ajoneuvoasentaja (2 paikkaa), Suomen Autopalvelu Yhtiöt Oy

Hakuaika päättyy
11.7.2022
Sijainti
Porvoo
Toimeksiantaja
Suomen Autopalvelu Yhtiöt Oy

AJONEUVOASENTAJA

Etsimme Porvoossa kahta ajoneuvoasentajaa Suomen Autopalvelu Yhtiöt Oy:n palvelukseen, vahvistamaan Porvoon Autopalvelun ja Auto-Ringin toimipisteiden huipputiimiä.

Suomen Autopalvelu Yhtiöt Oy on innovatiivinen, kunnianhimoinen ja alueensa suurin yksityisomisteinen monimerkkikorjaamo. Yrityksellä on myös mm. automyynti sekä oma katsastuskonttori ja tiimissä työskentelee tällä hetkellä 30 rautaista ammattilaista.    

Tarjoamme

Suomen Autopalvelu Yhtiöt Oy tarjoaa sinulle viihtyisän työympäristön modernissa hallissa, kehittyvän organisaation tuen sekä tietenkin kilpailukykyisen palkan. Henkilökunta on yrityksen tärkein voimavara ja koska jokaisen työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää, tarjoamme esim. maksuttoman työterveyshuollon sekä ruokaedun.

Edellytykset

  • Sinulla on autoalan peruskoulutus ja kenties jo aikaisempaa työkokemusta alalta.
  • Olet positiivinen sekä ahkera ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.
  • Haluat jatkuvasti kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi, työssäsi olet oma-aloitteinen.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika korjaamon aukiolojen puitteissa, ma-pe 7-17 välillä. 
  • Palkkaus sopimuksen mukaan.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan. 

Näin haet

Suomen Autopalvelu Yhtiöt Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 11.7.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.