Tekninen edustaja (tietoverkkotekniikat), Genexis Finland Oy

Hakuaika päättyy
3.7.2022
Sijainti
Vaasa
Toimeksiantaja
Genexis Finland Oy

TEKNINEN EDUSTAJA/ ASIANTUNTIJA (TIETOVERKKOTEKNIIKAT), GENEXIS FINLAND OY

Etsimme Vaasassa teknistä edustajaa Genexis konserniin, Suomen myyntitiimiin.

Genexis Finland Oy on vuonna 1993 perustettu tietoliikennetuotteiden toimituksiin erikoistunut yritys, joka oman Genexis päätelaitetuoteperheen lisäksi edustaa myös muiden verkkolaitevalmistajien tuotteita Suomessa. Genexis Finland Oy:n kasvavassa tiimissä Vaasassa työskentelee tällä hetkellä 6 osaajaa ja yritys on osa eurooppalaista isompaa konsernia jossa työntekijöitä on noin 300.

Tehtävänkuvaus

Teknisenä edustajana ratkaiset pääasiassa nykyisten asiakkaittesi (verkko-operaattorit/ yhtiöt) teknisiä ongelmia tuoteportfoliomme avulla. Toimit asiakasrajapinnassa linkkinä muihin Genexis-tiimeihin kuten tuotekehitykseen ja tekniseen tukeen. Osallistut keskusteluihin läpi koko prosessin varmistaaksesi, että asiakkaasi voivat integroida tuotteet onnistuneesti omiin järjestelmiinsä ja hyötyvät Genexis-ratkaisuista mahdollisimman tehokkaasti liiketoiminnassaan.  

Vahvana tiiminä toimimisen hengessä työskentelemme pääsääntöisesti toimistolla mutta myös hybridimalli on työssä mahdollista.  

Toivomme sinulta

  • Sinulla on jo aiempaa työkokemusta teleoperaattorilla, teknisessä myynnissä tai teknisessä tuessa sekä hyvät perus tietotekniset taidot ja opit uusia järjestelmiä nopeasti.
  • Kykenet avaamaan teknisiä aiheita asiakkaille, joilla on eritasoista teknistä osaamista ja olet selkeä puheinen.
  • Olet sosiaalinen ja empaattinen asiakastyössä, kohtaat asiakkaan aidosti asiantuntevalla otteella.
  • Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan vahvaksi eduksi.  

Jos olet jo alan osaava asiantuntija ja sinulla on tietämystä TCP/IP protokollasta, OSI- mallista sekä Active Ethernet, G.fast ja PON-topologioista, voimme tarjota sinulle työtä asiantuntija tehtävissä vaativammalla tehtävänkuvauksella!

Tarjoamme sinulle

Genexis Finland Oy tarjoaa sinulle teknisiä ja kaupallisia haasteita dynaamisessa ja monikulttuurisessa työympäristössä. Pääset työskentelemään osana innokasta, avointa ja aidosti toisiaan tukevaa tiimiä Suomen nopeasti kasvavalla markkina-alueella. Tarjoamme tottakai kilpailukykyisen palkan ja edut sekä myös hyvät kasvumahdollisuudet yrityksen sisällä. 

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika: toimistoaika joustavasti.  
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive. 
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Genexis Finland Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 3.7.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.