Kuorma-autonkuljettaja / liikennejärjestelijä, Ramudden Oy

Hakuaika päättyy
31.7.2022
Sijainti
Helsinki
Toimeksiantaja
Ramudden Oy

KUORMA-AUTONKULJETTAJA/ LIIKENNEJÄRJESTELIJÄ

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulla kuorma-autonkuljettajaa/ liikennejärjestelijää Ramuddenin Pasilan toimipisteelle, vakituiseen työhön.

Tehtävä

Tehtäviisi kuuluu liikenteenohjaus- ja suojalaitteiden asennusta eri kohteissa pääosin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Työtä tehdään työpareittain, ja työvälineenä on kuorma-auto ja sen kappaletavaranosturi.

Edellytykset

  • Koulutustaustasi voi olla tekninen ja mahdollisesti tunnet jo toimialaa tai tuotteita; työtaustasi voi olla esim. maanrakennuksen, rakennuttamisen tai rakennuskonevuokrauksen alueelta. 
  • Sinulla on tilannetajua, tiimityötaitoja ja reipas ote työhön. 
  • Olet joustava ja sinulla on valmius työskennellä myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. 
  • Sinulla on kuorma-autokortti ja ammattipätevyys.

Tarjoamme

Ramudden tarjoaa sinulle vakituisen työn kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä mielenkiintoisten tuotteiden parissa sekä sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä työsuhde-edut.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika: pääsääntöinen työvuoro ma-pe 6:00-14:00 + tarvittaessa ylityöt/ muut vuorot. 
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Ramudden Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 31.7.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta)

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva, työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa kokonaisvaltaiset palvelut tilapäisiin liikennejärjestelyihin kuten suunnittelun, asennuksen sekä tuotevuokrauksen. Tarjoamme myös kaikki liikenteenohjaus- ja liikennejärjestelypalvelut asfaltointityömaille ympäri Suomen. Suomessa pääkaupunkiseudun lisäksi toimimme kahdeksalla paikkakunnalla: Tampereella, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Vaasassa, Kuopiossa, Lahdessa ja Lappeenrannassa palvellen koko maata. Ramuddenin palveluksessa työskentelee yli 100 osaajaa.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.