Porealtaiden huoltoasentaja, Seita Wellness Oy

Hakuaika päättyy
4.7.2022
Sijainti
Vantaa
Toimeksiantaja
Seita Wellness Oy

POREALTAIDEN HUOLTOASENTAJA

Etsimme pääkaupunkiseudulla Seita Wellness Oy:lle porealtaiden huoltoasentajaa, vakituiseen työhön.

Tehtävänkuvaus

Porealtaiden huoltoasentajana työskentelet monipuolisissa huollon tehtävissä Svenska Bad ja HotSpring porealtaiden parissa. Työpäiväsi alkaa Vantaalta, Petikon toimipisteeltä, josta suuntaat huoltoautolla asiakkaiden luo, sinulle ennakkoon bookatuille huoltokeikoille. Työt painottuvat pääkaupunkiseudun sekä Turun ja Tampereen alueelle, välillä keikkoja on myös Itä-Suomessa. Pääset perehtymään tehtävään aluksi kokeneen huoltoasentajan matkassa. 

Toivomme sinulta

  • Sinulla on kädentaitoja ja teknistä ymmärrystä. Aiempi huoltokokemus, ymmärrys sähkölaitteista/ yleismittarin käytöstä tai soveltuva koulutustausta katsotaan hakijan eduksi. 
  • Olet ongelmanratkaisukykyinen ja huolellinen työssäsi, tulet asiakkaiden kanssa hyvin toimeen ja asenteesi työtä kohtaan on positiivinen.
  • Suomen kielen taitosi on sujuva, englannin tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
  • Vähintään B-ajokortti sekä reissuvalmius on työssä välttämätöntä.

Tarjoamme

Seita Wellness Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa johtavien allasbrändien parissa. Pääset itsenäiseen työhön, työskentelemään vaihtelevissa kohteissa ja kehittymään alan osaajaksi kasvavassa yrityksessä. Yritys tarjoaa sinulle tottakai kilpailukykyisen palkan osaamisesi mukaan!  

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe pääsääntöisesti 8-17 välillä.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Seita Wellness Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 4.7.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto/ Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058.

Seita Wellness Oy on perustettu Lahdessa vuonna 2016. Lue lisää huoltamistamme merkeistä täältä: Svenska Bad ja HotSpring

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.