Tarjouslaskija, Gistele Oy

Hakuaika päättyy
3.7.2022
Sijainti
Turku
Toimeksiantaja
Gistele Oy

TARJOUSLASKIJA

Etsimme turkulaisen Gistele Oy:n huippuporukkaan sähköalan osaajaa tarjouslaskennan tehtäviin – vakituiseen työhön.

Gistele Oy on Turussa sijaitseva sähkö- ja automaatiokeskusten asiantuntija, jonka toiminta on jatkunut jo yli 40 vuoden ajan. Yritys toimii neljällä toimialalla: teollisuus, infra, rakentaminen ja marine. Tällä hetkellä Gistelen palveluksessa työskentelee noin 50 sähköalan ammattilaista.

Tehtävänkuvaus

Tarjouslaskijana työskentelet asiakasrajapinnassa, vastaten tarjouspyyntöihin puhelimitse ja sähköpostitse. Työssäsi lasket tarjouksia monenlaisille asiakkaille – hyvin eri suuruusluokan sähkökeskus-tilauksille. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja itsenäisesti, mutta sinulla on kokenut ja osaava tiimi tukenasi.

Toivomme sinulta

  • Olet sähköalan osaaja ja esim. kuvanlukutaitosi on vahva. Insinöörin koulutus ei ole välttämätön, mutta katsomme kaiken teknisen osaamisen eduksesi.
  • Erityisesti toivomme sinulta hyvää ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoa, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen.
  • Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää tietoteknistä osaamista (esim. sujuva Excelin käyttö).

Tarjoamme

Gistele tarjoaa sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn monipuolisten projektien parissa – mukavassa, kannustavassa ilmapiirissä. Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat ja aidosti viihtyisä työyhteisö, joka tarjoaa erinomaiset puitteet kehittää ja kehittyä yhdessä. Luonnollisesti tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan, sekä monipuoliset työsuhde-edut.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika liukuva.
  • Osittainen etätyöskentely on mahdollista.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive + edut (mm. monipuoliset liikuntaedut, työsuhdepolkupyörä ja TYKY-toimintaa).
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä/  sopimuksen mukaan.

Näin haet

Gistele Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 3.7.2022. Paikka voidaan täyttää heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00, p. 050 4167 592 (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.