Maanrakennustyöntekijä, VRJ Etelä-Suomi Oy

Hakuaika päättyy
5.7.2022
Sijainti
Vantaa
Toimeksiantaja
VRJ Etelä-Suomi Oy

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Etsimme pääkaupunkiseudulla osaavaa maanrakennustyöntekijää VRJ Etelä-Suomi Oy:lle, vakituiseen työhön.  

Tehtävä

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa viher-, ympäristö- ja infrarakentamisen projekteissa pääkaupunkiseudun alueella.  

Toivomme sinulta 

  • Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä kunnallisteknisistä vesi- ja viemäritöistä.
  • Osaat lukea piirustuksia ja käyttää tasolaseria.
  • Voimassa olevat Tieturva 1 ja Työturvallisuuskortti (tarvittaessa ne voidaan uudelle työntekijälle hankkia).

Tarjoamme

VRJ Etelä-Suomi Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen ammattitaitoisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan lisäksi mm. Edenred virikekortin, yritysetuja, hyvän työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe 7-15:30.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

VRJ Etelä-Suomi Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 5.7.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto/ Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta)

VRJ Group on vuonna 1981 perustettu kokonaisvaltaiseen rakentamiseen erikoistunut konserni. Toimialoinamme ovat infra-, viher- ja ympäristörakentaminen, linjasaneeraus ja toimitilarakentaminen, kunnossapito, betoni- ja siltarakentaminen sekä murskaus ja asfaltointi. Konsernissa työskentelee noin 400 huippuosaajaa eri toimialoilla. Toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä, Kouvolassa ja Oulussa.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.