Valokuitu-myyjiä, Nordic Sales Crew Oy

Hakuaika päättyy
6.7.2022
Sijainti
Tampere
Toimeksiantaja
Nordic Sales Crew Oy

MYYNTIEDUSTAJIA

Haemme nyt Nordic Sales Crewn myyntitiimiin vahvistusta erityisesti Tampereen seudulle, vakituiseen työhön.

Nordic Sales Crew on Suomen johtava toimija kasvotusten tapahtuvan myynnin parissa ja toteuttaa nyt yhteistyöprojektin verkkoratkaisuja tarjoavan kansainvälisen kumppanin kanssa. Olisitko sinä valmis hyppäämään mukaan kansainvälisen toimijan Suomen valloitukseen?

Tehtävänkuvaus

Työnkuvasi muodostuu monipuolisista asiakaskohtaamisista omalla myyntialueellasi ja tehtäväsi on edistää valokuidun myyntiä lämminhenkisten tapaamisten kautta. Myyntiä tehdään kuluttaja-asiakkaille ja tapaamiset ovat pääasiassa asiakkaan kotona. Olet vastuussa myyntiprosessin läpiviennistä alusta loppuun, joten pääset varmuudella luomaan ja tuomaan myyntiin uusia keinoja ja työkaluja.

Tarjoamme

  • Kiinteän pohjapalkan 1500 € kuukaudessa + provisio. Provisio maksetaan palkan päälle jo ensimmäisestä kaupasta lähtien. Myyntiedustajan tavoiteansio on 3500-4500 € kuukaudessa. Ei palkkakattoa.
  • Täysipäiväisen työn. Olet oman työsi herra, joten voit vaikuttaa aikoihin, joina työskentelet. Työajat ovat joustavia ja käytännössä vaikutat myös itse aikoihin, joihin sovit tapaamisia ja käyt tapaamassa asiakkaitasi.

Odotamme sinulta

Tärkeintä on, että sinulta löytyy kunnianhimoa ja asennetta kehittyä myyjänä sekä aitoa halua tarjota asiakkaille laadukasta tuotetta ja apua arjen ratkaisuihin. Myyntikokemus ei ole välttämätöntä. Tarjoamme laadukkaat koulutukset vuosien ammattitaidolla, olit sitten jo alalla meritoitunut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden huippumyyjä.

Muut tiedot

  • Työtä tehdään laajalla alueella ja omasta autosta on varmasti iloa. Tiimillä on kuitenkin käytössään myös yhteisiä autoja, joten oma auto ei ole välttämätön. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvaukset.
  • Työsuhde on vakituinen.
  • Työn aloitus heti/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Nordic Sales Crewn apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 6.7.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00, p. 050 4167 592 (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.