Hallinnollinen isännöitsijä, Isännöintipiste

Hakuaika päättyy
15.8.2022
Sijainti
Vantaa
Toimeksiantaja
Isännöintipiste

HALLINNOLLINEN ISÄNNÖITSIJÄ

Isännöintipiste on palveluasenteestaan ja pitkistä asiakassuhteistaan tunnettu paikallinen isännöintitoimisto Vantaalla. Olemme ylpeitä tyytyväisistä asiakkaistamme ja pidämme hyvää huolta tärkeimmästä voimavarastamme, työntekijöistämme. Tutustu meihin tarkemmin: www.isannointipiste.fi

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme jatkuvasti uusia osaajia Tikkurilassa sijaitsevaan toimistoomme. Isännöitsijän tehtävässä vastaat nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden hallinnollisesta isännöinnistä yhdessä apunasi olevien osaajien, kuten hankespesialistin, kiinteistösihteerin, asiakaspalvelijan ja kirjanpitäjän kanssa. Etsimme joukkoomme kehityshaluista tekijää, joka haluaa työssään keskittyä taloyhtiöiden johtamiseen ja kehittämiseen yhteistyössä taloyhtiöiden hallitusten kanssa.  

Odotamme sinulta

  • Positiivisuutta ja can do -asennetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä 
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta 
  • Hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. ITS, IAT)
  • Vähintään 3 vuoden kokemusta taloyhtiöiden hallinnollisesta isännöinnistä  

Arvostamme

  • Kehityshalukkuutta
  • Joustavuutta
  • Soveltuvaa teknistä tai kaupallista osaamista ja koulutusta

Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua ammatissasi motivoituneen ja hyvinvoivan työporukan ympäröimänä.

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen.

Isännöintipisteen apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 15.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa 11.8.2022 alkaen Jussi Laukkanen, Isännöintipiste p. 050 330 5518. Rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa Rekryluurin Heidi Aalto maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592.

 ——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.