LVI-asentaja, kiinteistöhuolto, Totopro Oy

Hakuaika päättyy
16.8.2022
Sijainti
Lahti, Hollola
Toimeksiantaja
Totopro Oy

LVI-ASENTAJA

Etsimme Lahdessa Totopro Oy:lle kiinteistöhuollon LVI-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Oletko sinä etsimämme – hyvällä työmoraalilla varustettu huipputyyppi?

Tehtävänkuvaus

Työnkuvaan kuuluvat monipuolisesti kaikki kiinteistöhuollon LVI-työt sekä tarpeen mukaan muut kiinteistöhuollon tehtävät, Lahti-Hollola alueella. Toimit myös kiinteistönhoitajien tukena oman erityisalasi tehtävissä.

Edellytämme

Tulet työskentelemään itsenäisesti ja omatoimisesti, joten tehtävässä toimiminen edellyttää LVI-alan ammattitutkintoa sekä riittävää työkokemusta.

Ammattiosaamisen lisäksi arvostamme ennen kaikkea reipasta ja positiivista työskentelyasennetta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Ajokortti ja suomen kielen taito ovat myös välttämättömät.

Tarjoamme

Totopro tarjoaa työntekijälleen vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kilpailukykyisellä kuukausipalkalla sekä henkilöstöeduilla. Työntekijöillämme on käytössään laadukkaat varusteet ja työvälineet sekä uudistetut viihtyisät toimitilat. Työpaikkana olemme joustava, nuorekas ja innovatiivinen. Tutustu yritykseen: www.totopro.fi

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika pääsääntöisesti ma-pe 8-16. Poikkeuksena mahdollinen päivystys, joista sovitaan erikseen.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus heti/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Totopro Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 16.8.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.