Rakennustyömaan logistiikkatyöntekijä, Kahva Oy

Hakuaika päättyy
14.4.2021
Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Toimeksiantaja
Kahva Oy

RAKENNUSTYÖMAAN LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ

Haemme nyt Kahva Oy:lle (www.kahva.fi) reipasta ja motivoitunutta logistiikkatyöntekijää/ haalaajaa pääkaupunkiseudun rakennustyömaakohteisiin, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Oletko se sinä?

Tehtävänkuvaus

Työskentelet pääkaupunkiseudun rakennustyömailla useimmiten pienessä tiimissä, rakentamisen logistiikan parissa. Työsi on pääsääntöisesti rakennusmateriaalien ja tuotteiden järjestelemistä ja siirtämistä oikea-aikaisesti, oikeaan paikkaan työmaajohdon ohjeistuksen mukaisesti. Työlläsi on siis merkittävä rooli turvallisen ja tehokkaan rakennustyömaan toiminnalle.

Edellytykset

Toivomme logistiikkatyöntekijältä ennen kaikkea oma-aloitteisuutta, sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Pääset työskentelemään osaavien tiimitovereiden opastuksessa, joten aiempi kokemus ei ole välttämätöntä – vain asenne ratkaisee!

Rakennusmateriaalien roudaamista tehdään käsin tai esim. nokkakärryä hyödyntäen, joten työ vaatiin hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi rakennustyömaalla vaaditaan hyvä suomen kielen osaaminen. Työturvallisuuskortti on oltava, mutta tarvittaessa se voidaan uudelle työntekijälle hankkia. Työskentelet tiuhaan vaihtuvissa työmaakohteissa, jotka pääsääntöisesti sijaitsevat julkisten kulkuyhteyksien päässä, mutta oman auton käyttömahdollisuus katsotaan tässä tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle

Kahva Oy tarjoaa työntekijälleen monipuoliset tehtävät vaihtuvissa kohteissa, mukavassa työporukassa sekä hyvin motivoivan urakkapalkkauksen.

Muut tiedot

  • Tehtävä on aluksi määräaikainen (6kk), mutta työssään viihtyvällä, hyvällä työntekijällä on hyvä mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen jatkossa!
  • Työaika ma-pe, pääsääntöisesti klo 7:00-16:00 välillä (urakkatyössä päivän hommat voivat tulla tehdyksi nopeamminkin). Toivomme valmiutta satunnaisiin iltatöihin.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan / kilpailukykyinen urakkapalkka.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan.

Näin haet

Kahva Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 14.4.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 sekä torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592 (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.