Tekninen tarjouslaskija, Riitek Oy

Hakuaika päättyy
2.10.2022
Sijainti
Savonlinna
Toimeksiantaja
Riitek Oy

TEKNINEN TARJOUSLASKIJA

Etsimme Riitek Oy:lle teknistä tarjouslaskijaa vakituiseen työhön Savonlinnan Punkaharjulla.

Riitek Oy on vuonna 2013 perustettu teräs- ja alumiinilevyjen alihankintaleikkaukseen ja leikkeiden jatkojalostukseen erikoistunyt yritys, joka työllistää tällä hetkellä yli 40 metallialan osaajaa.

Tehtävänkuvaus

Teknisenä tarjouslaskijana työskentelet asiakasrajapinnassa, vastaten tarjouspyyntöihin/asiakastilauksiin puhelimitse ja sähköpostitse. Sinulla on kokenut ja osaava tiimi tukenasi, mutta ajan myötä toivomme sinun huolehtivan omista asiakkuuksistasi itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti.

Edellytykset

  • Tehtävä soveltuu esim. insinöörin koulutuksen omaavalle (tai opintojen loppusuoralla olevalle) henkilölle, jolla on jonkin verran kokemusta asiakkuuksien hoidosta ja halu löytää paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen. Vaikka insinöörin koulutus ei ole välttämätön, katsomme kaiken teknisen osaaminen ja etenkin metallin tuntemuksen eduksesi.
  • Perus toimisto-ohjelmistojen (mm. Excel) osaaminen on tässä tehtävässä oltava hyvä. Lisäksi keskeisenä työvälineenä käytössäsi on AutoCad, jolla esim. piirrät puhtaaksi asiakkaalta saatuja kuvia. AutoCad osaamista emme uudelta työntekijältä edellytä, mikäli näppäränä tietokoneen käyttäjänä koet oppivasi uudet ohjelmat nopeasti.
  • Ennen kaikkea toivomme sinulta hyvää ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoa, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen. 
  • Kommunikoit sujuvan suomen lisäksi hyvin myös englannin kielellä.

Tarjoamme

Riitek tarjoaa työntekijälleen vakituisen, mielekkään ja itsenäisen työn mukavassa ja rennossa porukassa – jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä yrityksen mukana!

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika joustava.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Riitek Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 2.10.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen p. 040 041 4816.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.