Automaatioasentaja, Lapin Automaatiopalvelu Oy

Hakuaika päättyy
2.10.2022
Sijainti
Rovaniemi
Toimeksiantaja
Lapin Automaatiopalvelu Oy

AUTOMAATIOASENTAJA

Etsimme nyt Rovaniemellä osaavaa automaatioasentajaa Lapin Automaatiopalvelu Oy:lle, vakituiseen työhön. 

Lapin automaatiopalvelu Oy on vuonna 2013 perustettu kiinteistöautomaatioon, sähköön ja talotekniikkaan erikoistunut yritys Rovaniemellä. Kattavaan palveluvalikoimaan kuuluvat kiinteistöjen automaation ja sähkön urakointi-, saneeraus- ja huoltotyöt. Yritys palvelee yksityisiä ja julkisia asiakkaita Lapin alueella ammattitaidolla.

Tehtävänkuvaus

Työskentelet itsenäisesti monipuolisten kiinteistöautomaatio projektien parissa Lapin läänin alueella huolehtien huolloista, asennuksista ja ohjelmoinneista. Käytössäsi on tarvittaessa auto työnantajan puolesta.   

Toivomme sinulta

  • Sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä  sekä tehtävään soveltuva koulutus.
  • Työssäsi olet itsenäinen ja joustava,  sinulla on hyvät yhteistyötaidot. 
  • Olet suomenkielentaitoinen. Ajokortti ja reissuvalmius on tehtävässä tarpeen.    

Tarjoamme

Lapin Automaatiopalvelu Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kompaktissa, mukavassa työporukassa. Pääset työskentelemään kasvavassa yrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan! 

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe päivätyö, kauempana sijaitsevissa kohteissa mahdollista tehdä pidempää päivää.
  • Palkkaus kokemuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Lapin Automaatiopalvelu Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 2.10.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058 (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.