Farmaseutti, Vehkojan Apteekki

Hakuaika päättyy
28.9.2022
Sijainti
Hyvinkää
Toimeksiantaja
Vehkojan Apteekki

FARMASEUTTI

Etsimme nyt Hyvinkäällä farmaseuttia Vehkojan Apteekin iloisen ja rempseän porukan vahvistukseksi – vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme

Vehkojan Apteekki tarjoaa työntekijälleen loistavan työilmapiirin ja mahtavat työkaverit, vaihtelevat, joustavat työajat ja kivoja työsuhde-etuja. Käytössä on apteekkiohjelmana Maxx ja lääkkeiden keräilyssä auttaa ISO FIXU-robotti.

Apteekki sijaitsee Vehkojalla S-Marketin yhteydessä. Sijainti on lähellä Tampereen moottoritietä, joten meille on helppo tulla. Apteekin vieressä on iso maksuton parkkipaikka. Hyvinkää tarjoaa upeat liikuntamahdollisuudet ja täällä on edullista asua.

Toivomme sinulta

  • Sinulla on farmaseutin tutkinto.
  • Työskentelet iloisella ja reippaalla asenteella, ja olet huolellinen työssäsi.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen.
  • Työaika apteekin aukioloaikojen puitteissa (ma-pe 8-21, la 8-21, su 10-21). Viikonloppuvuoroja n. kerran/ 3vko.
  • Etsimme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää, mutta toiveidesi mukaan myös osa-aikaisuudesta voidaan sopia (esim. 6 h/pv). 
  • Esimerkiksi kauempaa työssä käyvän työntekijän kanssa voidaan sopia myös pidemmistä työpäivistä (10h), jotta matkustamista tulee vähemmän.
  • Palkkaus TES:n/ sopimuksen mukaan.  
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.

Näin haet

Vehkojan Apteekin apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 28.9.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen p. 040 041 4816.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.