Koneistaja, Katera Steel Oy

Hakuaika päättyy
2.10.2022
Sijainti
Kajaani
Toimeksiantaja
Katera Steel Oy

KONEISTAJA

Etsimme Kajaanissa Katera Steel Oy:lle osaavaa koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Katera Steel Oy  on vahvan ja monipuolisen konekannan sekä ammattitaitoisen henkilöstön omaava perinteikäs konepaja, jonka nykyaikaiset ja avarat toimitilat (7000 m²) sijaitseva aivan Kajaanin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Yrityksen liiketoiminnan kasvaessa jatkuvasti haemme nyt vahvistusta hienoon työporukkaan!

Tehtävänkuvaus

Haemme koneistajaa työskentelemään uudelle Correa pitkäjyrsinkoneelle ja aarporalle mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasprojektiemme parissa.

Edellytykset

  • Edellytämme työkokemusta vastaavien koneiden käytöstä, hyvää piirustusten lukutaitoa ja itseohjautuvaa otetta työskentelyyn. 
  • Koneistuskeskuksissa on Heidenhain ja Fanuc ohjaukset joiden käyttökokemus on eduksi.
  • Valmius työskennellä tarvittaessa 2 vuorossa.

Tarjoamme sinulle

Katera Steel tarjoaa sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä ja vakaan työpaikan kasvavassa yrityksessä. Tulet työskentelemään joustavassa, hyvässä työilmapiirissä, työhönsä sitoutuneiden, mukavien työkavereiden kanssa.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen.
  • Työaika: pääsääntöisesti ma-pe klo 6:00-14:30, mutta toisinaan (tuotannon kurmituksesta riippuen) työskentelemme 2 vuorossa.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan /palkkatoive.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä /sopimuksen mukaan.

Näin haet

Katera Steel Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 2.10.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen p. 040 041 4816.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.