Projektimyyjä, Kuopion Woodi Oy

Hakuaika päättyy
28.9.2022
Sijainti
Kuopio
Toimeksiantaja
Kuopion Woodi Oy

PROJEKTIMYYJÄ

Etsimme nyt projektimyyjää Kuopion Woodi Oy:lle vakituiseen työhön. Oletko sinä etsimämme itsenäinen ja motivoitunut, projektimyynnin kokemusta jo kartuttanut osaaja?

Kuopion Woodi valmistaa massiivipuiset julkitilakalusteet kouluihin, päiväkoteihin ja palveluasumiseen. Tehtävämme on luoda laadukkaat, kestävät ja innostavat ympäristöt kasvamiseen, opintielle ja asumiseen – elämiseen ylipäätään.

Tehtävänkuvaus

Tehtäväsi on myydä päiväkoteihin ja kouluihin suunniteltuja kiintokalusteita rakennusprojekteihin. Toimit läheisessä yhteistyössä arkkitehtien, kiintokalusteprojektien päättäjien ja rakennusliikkeiden edustajien kanssa. Hallitset kalustusprojektia suunnitteluvaiheesta kalustetoimitukseen asti ja välität tehtaan osaamisen asiakkaille. Projektimyyjänä vastaat koko tilaus-tarjousprosessista itsenäisesti ja toimit osana kalustetiimiämme yhteiseen tavoitteeseen tähdäten.

Tehtävään sisältyy matkustamista kotimaassa.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyy oma-aloitteinen, itsenäinen, päättäväinen, motivoitunut ja projektimyynnin kokemusta kartuttanut myynnin osaaja. Sinulla on rakennusalan tuntemusta ja ymmärrystä rakennusprojektin vaiheista, sekä rakennuskuvien lukutaitoa. Olet sitkeä ”kaupanvääntäjä” ja jatkuvasti nälkäinen hakemaan tehtaalle töitä. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky viedä asioita eteenpäin ovat edellytys työssä onnistumiselle. Kokemus rakennusliikemyynnistä on iso etu valintatilanteessa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn kasvavassa, vakavaraisessa yhtiössä. Saat hyvän perehdytyksen työtehtävään ja markkinoiden parhaisiin kotimaisiin tuotteisiin, sekä tottakai kilpailukykyisen palkan työstäsi.

Tavoitteemme ovat kovat ja meillä on vahva tekemisen meininki. Saamme asioita aikaan ja autamme toinen toisiamme onnistumaan. Huumoria ja hauskuuttakin löytyy – toki niin, että jokainen voi olla oma itsensä.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Palkkaus (kiinteä kuukausipalkka + provisio) sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Kuopion Woodi Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 28.9.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.