Logistiikkatyöntekijä, Kuopion Woodi Oy

Hakuaika päättyy
28.9.2022
Sijainti
Kuopio
Toimeksiantaja
Kuopion Woodi Oy

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ

Etsimme nyt logistiikkatyöntekijää Kuopion Woodi Oy:lle vakituiseen työhön. Oletko sinä etsimämme organisointikykyinen ja asiakaspalveluhenkinen logistiikan osaaja?

Kuopion Woodi valmistaa massiivipuiset julkitilakalusteet kouluihin, päiväkoteihin ja palveluasumiseen. Tehtävämme on luoda laadukkaat, kestävät ja innostavat ympäristöt kasvamiseen, opintielle ja asumiseen – elämiseen ylipäätään.

Tehtävänkuvaus

Vastaat työssäsi Kuopion Woodin tilausten lähetyksistä Suomeen ja ulkomaille, sekä asennusten organisoinnista koko Suomen alueella. Lisäksi hoidat osaltasi myös toimitusten jälkimarkkinointia. 

Asiakastyytyväisyys ja laatu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Teemme asioita tehokkaasti ja vaalimme yksinkertaista ja mutkatonta työskentelytapaa.

Toivomme sinulta

Sinulla voi olla logistiikkaan tai tekniikkaan liittyvä koulutus, mutta oikealla asenteella on sitäkin enemmän merkitystä. Joustava ajattelu ja looginen toiminta auttavat sinua ratkaisemaan asiakkaan yllättäviäkin tilanteita. Tunnistat itsessäsi myös seuraavia piirteitä:

  • Oma-aloitteisuus ja täsmällisyys – tartut reippaasti tekemiseen
  • Paineensietokyky
  • Halu oppia uutta sekä kehittää omaa osaamistasi ja toimintaa
  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn kasvavassa, vakavaraisessa yhtiössä. Saat hyvän perehdytyksen työtehtävään ja markkinoiden parhaisiin kotimaisiin tuotteisiin sekä mahdollisuuden kasvaa logistikon työtehtävään.

Tavoitteemme ovat kovat ja meillä on vahva tekemisen meininki. Saamme asioita aikaan ja autamme toinen toisiamme onnistumaan. Huumoria ja hauskuuttakin löytyy – toki niin, että jokainen voi olla oma itsensä.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-16.
  • Kiinteä kuukausipalkka sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaann.

Näin haet

Kuopion Woodi Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 28.9.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.