Hitsaustaitoinen metallityöntekijä, Ykköskaide Oy

Hakuaika päättyy
2.10.2022
Sijainti
Savonlinna
Toimeksiantaja
Ykköskaide Oy

HITSAUSTAITOINEN METALLITYÖNTEKIJÄ

Haemme nyt Savonlinnassa hitsaustaitoista metallityöntekijää – suurin investoinnein toimintaansa kehittävän Ykköskaide Oy:n kasvuun mukaan!

Tehtävä

Työskentelet monipuolisissa hitsaustehtävissä. Töitä tehdään räätälöidysti aina tilauksen mukaan, joten tarjolla on monipuolisia ja vaihtelevia projekteja.

Edellytykset

  • Etsimme tehtävään oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä henkilöä, joka on motivoitunut kehittymään hitsauksen moniosaajaksi. 
  • Voimassa olevat hitsausluokat eivät ole edellytys työssä menestymiselle, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään.
  • Eduksi katsomme aiemman kokemuksen TIG- hitsauksesta.
  • Tehtävään haetaan pitkäaikaista osaajaa.

Tarjoamme

Ykköskaide Oy tarjoaa vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jossa töitä tehdään päivävuorossa. Tarjolla on mahdollisuus päästä työskentelemään yritykseen, jossa on aito halu satsata tulevaisuuteen. Ykköskaide tarjoaa myös modernit laitteet sekä viihtyisät työtilat.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa (klo 6:00-14:30). 
  • Palkkaus sopimuksen mukaan /palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Ykköskaide Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 2.10.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ykköskaide Oy:n Tuomo Kyttälä, puh. 0500 900 639. Rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen, puh. 040 041 4816.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.