Kiinteistöpäällikkö (isännöitsijä), Emännöintitoimisto Aamu

Hakuaika päättyy
10.10.2022
Sijainti
Vantaa
Toimeksiantaja
Emännöintitoimisto Aamu

Haluaisitko palvella asiakkaitasi kiireen sijasta sydämellä? Miltä kuulostaisi olla mukana rakentamassa alan ylivoimaisesti parasta palvelua? Jos ajatus kutkuttaa, tule meille töihin!

NYKYINEN ISÄNNÖITSIJÄ, TULEVA KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

Emännöintitoimisto Aamu kasvaa ja kehittyy, ja haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme! Nyt etsimme hallinnollista kiinteistöpäällikköä vakituiseen duuniin. Tule meille töihin, jos haluat:

  • Jättää asukkaiden ja osakkaiden yhteydenotot palvelumestarin vastuulle ja keskittyä itse taloyhtiöiden pitkäjänteiseen kehittämiseen ja yhteistyöhön hallitusten kanssa.
  • Vapauden määrittää itsenäisesti missä ja milloin työskentelet.
  • Mahdollisuuden onnistua ja kehittyä työssäsi nykyaikaisia työkaluja ja toimintatapoja hyödyntäen.
  • Ympärillesi toisiaan tukevan, hyvällä draivilla töitä tekevän ja hyvinvoivan tiimin.
  • Mahdollisuuden omistukseen yrityksessämme muiden osaajiemme tavoin.

Mikäli olet taloyhtiöiden johtamisen kiitelty ammattilainen, jolla on jo kokemusta isännöinnistä sekä tehtävään soveltuva koulutus, mutta et ole kangistunut tapoihisi, ota yhteyttä. 

Jos kaipaat uusia tuulia, tapamme toimia tarjoaa kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia pitkän linjan ammattilaisellekin. Meillä myös yksityis- ja työelämän yhteensovittaminen onnistuu muussakin kuin juhlapuheissa; voit työskennellä sopivaksi katsomasi määrän ja joustot toimivat molempiin suuntiin.

Aamun apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 10.10.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Laukkanen, Emännöintitoimisto Aamu p. 050 330 5518. Rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592.

Emännöintitoimisto Aamu on isännöintitoimistojen vaihtoehdoksi perustettu taloyhtiön hallinnoinnin, johtamisen ja kehittämisen asiantuntija. Aamu tekee kaiken sen, mitä perinteinen isännöintitoimisto, ja paljon enemmän. Johdamme taloyhtiöitä tiedolla hyödyntäen ainutlaatuista taloyhtiötietokantaa ja 30 vuoden kokemusta kiinteistöjen johtamisesta. Alan edelläkävijänä takaamme asiakkaillemme kolmen tunnin vasteajan ja 100% tyytyväisyystakuun. Meillä työskentelee 36 erikoisosaajaa taloushallinnon ammattilaisista digipalveluiden ja analytiikan osaajiin ja kiinteistöjohtamisen konkareihin. Hallinnoimme 1072 m€ arvosta kiinteistöjä ja palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tervetuloa meille! www.aamu.io

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.