Liikennemyymälätyöntekijä, ABC Särkisalmi

Hakuaika päättyy
4.10.2022
Sijainti
Parikkala
Toimeksiantaja
Etelä-Karjalan Osuuskauppa

LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄ

Etsimme nyt liikennemyymälätyöntekijää ABC Särkisalmelle. Voit olla esimerkiksi ravintola-alan osaaja tai muuten alasta kiinnostunut ja innokas oppimaan liikennemyymälän monipuoliset työtehtävät huippuporukassa!

Tehtävänkuvaus

Liikennemyymälätyöntekijänä työskentelet joustavasti erilaisissa liikennemyymälän työtehtävissä ABC Särkisalmella. Pääset osaksi isoa porukkaa, jossa työpäivät sujuvat huumorin siivittämänä ja jokainen päivä on varmasti erilainen. 

Haemme useampaa työntekijää, joten työtä on tarjolla niin osa-aikaisille kuin kokoaikaisille työntekijöille!

Toivomme sinulta 

  • Aikaisempi keittiökokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta käytännönläheisen perehdytyksen avulla alkuun pääsee vähemmälläkin kokemuksella.
  • Sinulla on halua oppia, sekä positiivinen ja reipas asenne työntekoon. 
  • Olet joustava ja sinulla on mahdollisuus työskennellä erilaisissa työvuoroissa. 

Tarjoamme

Etelä-Karjalan Osuuskauppa tarjoaa sinulle hyvät puitteet työskennellä ja kehittyä moniosaajana huippuporukassa. Luotettavan työnantajan ja toimivan ketjukonseptin lisäksi työntekijälle tarjotaan Eekoon ja S-ryhmän huikeat henkilöstöedut.

Muut tiedot

  • Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, tai sovittaessa osa-aikainen.
  • Työaika ma-su liikennemyymälän aukiolojen puitteissa (5-9h kestävissä vuoroissa).
  • Palkkaus Kaupan alan TES:n mukaan.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.

Näin haet

Etelä-Karjalan Osuuskaupan apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 4.10.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.