Hammaslääkärin assistentti/ hammashoitaja, Kauklahden hammaslääkärit

Hakuaika päättyy
5.10.2022
Sijainti
Espoo
Toimeksiantaja
Oy Kauklahden Hammaslääkärit - Köklax Tandläkare Ab

HAMMASLÄÄKÄRIN ASSISTENTTI/ HAMMASHOITAJA, KAUKLAHDEN HAMMASLÄÄKÄRIT

Etsimme nyt hammaslääkärin assistenttia yksityiselle hammaslääkäriasemalle Espoon Kauklahdessa. Assistentin tehtävässä ei vaadita alan osaamista sillä koulutamme sinut tehtävään! Asiakaskuntamme vuoksi toivomme hakijalta ruotsin kielen taitoa. 

Kauklahden hammaslääkärit on vuonna 1992 toimintansa aloittanut pieni ja kotoisa perheyritys, mutta myös moderni ja vahvasti kehittyvä hammaslääkäriasema, jossa hoitohenkilökunnan tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisimman mukava ja miellyttävä hoitokäynti. Perushammashoidon lisäksi hammaslääkäriasema tarjoaa erikoishammashoidon palveluita ja hoidoissa käytetään alan parhaita laitteita ja ohjelmistoja. 

Tehtävä

Hammaslääkärin assistenttina pääasiallinen tehtäväsi on hammaslääkärin avustaminen hoitotilanteissa. Lisäksi tehtävään kuuluu mm. potilastietojen kirjaamista hoitotilanteessa sekä instrumenttihuoltoa. 

Toivomme

  • Olet kiinnostunut alasta ja haluat oppia työskentelemään hammaslääkärin assistenttina hoitotilanteissa. Voit olla tottakai myös koulutettu hammashoitaja!
  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, lisäksi olet työssäsi tarkka ja tunnollinen. 
  • Olet suomen ja ruotsin kielen taitoinen, englannin kielen taito katsotaan hakijan eduksi.
  • Ennen kaikkea etsimme tiimiimme oppimishaluista huipputyyppiä!

Tarjoamme

Kauklahden hammaslääkäriaseman nuorekkaassa ja menevässä porukassa pääset osaksi huipputiimiä! Mukavan työympäristön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kiireettä, laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Haluamme tarjota työntekijöille joustoa mm. työajoissa ja esimerkiksi osa-aikatyö on halutessasi mahdollista.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Mahdollisuus myös osa-aikatyöhön.
  • Hammaslääkärin assistenttina/ hammashoitajana työskentelet vaihtelevasti klo 7:00-22:00 välillä, pääsääntöisesti ma-pe. Lauantai-vuoroja tehdään satunnaisesti.  
  • Palkkaus Hammaslääkärien työnantajayhdistys ry:n ja Tehy ry:n välisen TES:n mukaan.
  •  Työn aloitus elokuun puolessa välissä 2022/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Oy Kauklahden hammaslääkärit – Köklax Tandläkare Ab apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 5.10.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058 (ei tekstiviestimahdollisuutta). 

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.