Myyntineuvottelija, Kiinteistömaailma Savonlinna

Hakuaika päättyy
8.12.2022
Sijainti
Savonlinna
Toimeksiantaja
Asunto- ja Metsätori Oy /Kiinteistömaailma

MYYNTINEUVOTTELIJA

Etsimme Kiinteistömaailman Savonlinnan asuntomyymälään myyntineuvottelijaa vakituiseen työhön.

Jo yli 20 vuotta asiakkaitaan ammattitaidolla palvellut, savonlinnalainen Asunto- ja Metsätori Oy kuuluu valtakunnalliseen Kiinteistömaailma-ketjuun, jossa toimii kaiken kaikkiaan noin 650 kiinteistönvälittäjää ympäri Suomea. Yrityksen toimialueeseen kuuluu asuntojen ja vapaa-ajanasuntojen välitystoiminnan lisäksi metsätilojen arviointi ja välitys.

Toivomme sinulta

  • Tärkeintä meille on asenteesi, työkokemusta alalta emme välttämättä edellytä. Odotamme, että olet aktiivinen asiakaspalvelija sekä rehellinen ja luotettava persoona. 
  • Jos sisälläsi palaa menestymisen halu ja koet intohimoa kiinteistönvälitysalaa kohtaan, olet etsimämme henkilö.
  • Vaihtelevat työajat sopivat hyvin elämäntilanteeseesi ja olet tottunut liikkuvaankin työhön (omalla autolla).

Tarjoamme

Asunto- ja Metsätori Oy tarjoaa sinulle vakituisen työn osana mukavaa työyhteisöä, sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen. Työskennellessäsi Suomen tunnetuimman kiinteistönvälitysbrändin alla, on sinulla ammattitaitoisten kollegoiden lisäksi suuren konsernin tuki ja pääset palvelemaan asiakkaitasi Kiinteistömaailman konseptein.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen
  • Palkka: Pohjapalkka, provisio + edut.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan alkuvuonna 2023.

Näin haet

Asunto- ja Metsätori Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 8.12.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00, p. 050 4167 592 (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.