Kotisiivouksen työnjohtaja/ vuoropäällikkö iltavuoroon, Mikkeli Siivotaan Oy

Hakuaika päättyy
6.12.2022
Sijainti
Mikkeli
Toimeksiantaja
Mikkeli Siivotaan Oy

KOTISIIVOUKSEN VUOROPÄÄLLIKKÖ/ TYÖNJOHTAJA ILTAVUOROON

Etsimme Mikkelin alueella osaavaa siivoojaa vuoropäällikön tai työnjohtajan tehtävään iltavuoroon Mikkeli Siivotaan Oy:lle, vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaus

Vuoropäällikkönä työskentelet osana siivoustiimiä ja toimit siivoustyön ohella opastajana uusille tiimiläisille, työnjohtajan ohjeiden avulla. Siivouskohteet sijaitsevat Mikkelin alueella ja sinulla on käytössäsi auto työnantajan puolesta.

Työnjohtajana johdat siivoustiimin työskentelyä ja vedät käytännön tasolla isompia siivousprojekteja. Toimit siivoojien lähiesihenkilönä päivittäisessä työssä ja osallistut siivoustyöhön itsekin tarpeen/tilanteen mukaan. 

Ilmoitathan hakemuksellasi, mikäli olet erityisesti kiinnostunut vain toisesta tehtävästä.

Toivomme sinulta

  • Sinulla on jo aiempaa kokemusta siivousalalta ainakin vuoden verran ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn siivouskohteissa. 
  • Olet halukas ottamaan lisää vastuuta työssäsi tai sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Työssäsi olet oma-aloitteinen, sosiaalinen ja asiakaspalvelutaitoinen, ja haluat tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua. 
  • Ymmärrät joustavuuden merkityksen työssä, joskus työpäivät voivat venyä ja joskus olla lyhyempiä.
  • Olet suomenkielentaitoinen ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. 
  • Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle

Mikkeli Siivotaan Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen osana loistavaa työyhteisöä. Haluamme huolehtia henkilöstöstämme, joten tarjoamme työntekijöillemme merkittäviä etuja, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä pitkäaikaisille työntekijöille myös henkivakuutuksen. Katso video huippuporukastamme tästä

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe iltavuoro klo 14:00-22:00.
  • Palkkaus TES:n/ sopimuksen mukaan. 
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Mikkeli Siivotaan Oy apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 6.12.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058 (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.