Sähköprojektipäällikkö, RLO Sähkö Oy

Hakuaika päättyy
27.6.2021
Sijainti
Lohja
Toimeksiantaja
RLO Sähkö Oy

SÄHKÖPROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Etsimme Lohjalla RLO Sähkö Oy:lle kokenutta sähköprojektipäällikköä vakituiseen työhön. 

Tehtävänkuvaus

Sähköprojektipäällikkönä olet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, toimit asentajatiimin lähiesimiehenä sekä vastaat työsuunnittelusta, materiaalitilauksista ja lisätöistä. Työkohteet ovat monipuolisia asuintuotannon uudisrakennus- ja saneerauskohteita Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. 

Edellytämme 

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. Sähköteknikko/ -insinööri ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esimiestaitoja.
  • Itsenäistä, määrätietoista ja kustannustehokasta otetta työntekoon sekä organisointikykyä.

Tarjoamme

RLO Sähkö Oy tarjoaa vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa, vaihtelevissa kohteissa ammattitaitoisten osaajien joukossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Tutustu yritykseen: RLO Sähkö Oy

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe 7-15:30.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

RLO Sähkö Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 27.6.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058 (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.