Palvelumestari (kiinteistösihteeri), Emännöintitoimisto Aamu

Hakuaika päättyy
9.2.2023

Saako loistava asiakaspalaute sinut syttymään? Haluaisitko työskennellä modernissa, kasvavassa yrityksessä, jossa töihin tullaan hymyssä suin? – Jos ajatus kutkuttaa, tule meille töihin!

NYKYINEN KIINTEISTÖSIHTEERI, TULEVA PALVELUMESTARI

Emännöintitoimisto Aamu kasvaa ja kehittyy, ja haemme nyt asiakaspalvelutiimin vahvistukseksi palvelumestaria vakituiseen duuniin. Palvelumestarina autat hallinnoimiemme taloyhtiöiden osakkaita ja asukkaita arjen ja asumisen pienissä tai hieman suuremmissakin tehtävissä ja haasteissa, aidosti asiakkaista välittäen ja heidän tarpeitaan kuunnellen. Tehtäviisi kuuluu mm. palvelupyyntöjen käsittely, asukasmuutokset, avainten ja autopaikkojen hallinta, sopimusten ja todistusten laadinta sekä monet muut taloyhtiöiden hallinnolliset tehtävät.

Olet etsimämme henkilö, mikäli 

  • sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus kyseisistä tehtävistä isännöintialalla ja mielellään työtehtävää tukeva koulutus
  • ajattelet asiakaslähtöisesti, ja olet kokenut asiakaspalvelun osaaja
  • et tyydy keskinkertaiseen, vaan sinulla on aito halu palvella asiakkaita laadukkaasti ja täydellä sydämellä
  • sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja pystyt pitämään useitakin lankoja yhtä aikaa käsissäsi
  • olet avarakatseinen ja positiivinen tyyppi, ja sinulla on intoa kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

  • joustavan, monipuolisen ja vastuullisen työn hyvällä draivilla töitä tekevässä, hyvinvoivassa työyhteisössä
  • mahdollisuuden onnistua ja kehittyä työssäsi nykyaikaisia työkaluja ja toimintatapoja hyödyntäen
  • hyvät mahdollisuuden yksityis- ja työelämän yhteensovittamiseen muutenkin kuin juhlapuheissa
  • mahdollisuuden omistukseen yrityksessämme muiden osaajiemme tavoin

Emännöintitoimisto Aamun toimisto sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, mutta työntekijämme työskentelevät osittain myös etänä.

Näin haet

Aamun apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 9.2.2023.

Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

 

Emännöintitoimisto Aamu on isännöintitoimistojen vaihtoehdoksi perustettu taloyhtiön hallinnoinnin, johtamisen ja kehittämisen asiantuntija. Aamu tekee kaiken sen, mitä perinteinen isännöintitoimisto, ja paljon enemmän. Johdamme taloyhtiöitä tiedolla hyödyntäen ainutlaatuista taloyhtiötietokantaa ja 30 vuoden kokemusta kiinteistöjen johtamisesta. Alan edelläkävijänä takaamme asiakkaillemme kolmen tunnin vasteajan ja 100% tyytyväisyystakuun. Meillä työskentelee 36 erikoisosaajaa taloushallinnon ammattilaisista digipalveluiden ja analytiikan osaajiin ja kiinteistöjohtamisen konkareihin. Hallinnoimme 1072 m€ arvosta kiinteistöjä ja palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tervetuloa meille! www.aamu.io

——————

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.