img-fluid

Oiotaanko Rekryluurissa vai miksei palvelu ole kalliimpi?

Lyhyesti sanottuna vastaus on kyllä. Me oiomme aina, kun se on järkevää. Yhdenmukaistamisen ja automatisoinnin ansiosta voimme keskittää ammattiosaamisemme rekrytoinnin tärkeimpiin tehtäviin. Etsimme...

Kaisa Luukkanen / 14.8.2020

Lyhyesti sanottuna vastaus on kyllä. Me oiomme aina, kun se on järkevää. Yhdenmukaistamisen ja automatisoinnin ansiosta voimme keskittää ammattiosaamisemme rekrytoinnin tärkeimpiin tehtäviin. Etsimme ja löydämme parhaita mahdollisia työnhakijoita erilaisiin tarpeisiin.

Tietyt asiat toistuvat jokaisessa rekrytoinnissa tehtävästä ja toimialasta huolimatta. Nämä aina toistuvat asiat olemme automatisoineet ja yhdenmukaistaneet, ja muutenkin rekrytointiprosessimme on hiottu viimeisen päälle. Automatisointia hyödynnämme esimerkiksi ilmoitusten julkaisemisessa, markkinoinnissa ja viestinnässä. Yhdenmukaistaminen koskee koko hakuprosessia: käytämme esimerkiksi vakiintunutta hakemuspohjaa, jotta hahmotamme hakijan tiedot ja kokonaisuudet helposti, ja taas toisaalta hakijalta ei jää mitään olennaista kertomatta.

Kun käytät Rekryluuria, maksat asiantuntijatyöstä. Keskitymme selvittämään yrityksen tarpeet ja panostamme siihen, että työpaikkailmoitus on selkeä ja kiinnostava. Iso osa ajastamme kuuluu tiedusteluihin vastaamiseen, hakemusten lukemiseen sekä hakijoiden esivalintoihin.

Lyhyesti siis, kaikki se, mikä ei vaikuta lopputulokseen, on yhdenmukaisestettu ja automatisoitu, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua kustannustehokkaasti. Sitäkään ei voi väheksyä, että automatisoinnin ansiosta töiden tekeminen on rekryluurilaisille sujuvaa ja saamme keskittyä työn mielenkiintoisimpaan osioon. Ei hassumpi diili – vai mitä?

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.