img-fluid

Rekryluuri ratkoo rekrytoinnin ongelmat

Tuomas on keskisuuren tuotantoyrityksen toimitusjohtaja, jolla on positiivinen ongelma: yrityksen tilauskanta on kasvanut niin hyvin, että on aika rekrytoida lisää työntekijöitä. Aiemmin Tuomas...

Kaisa Luukkanen / 11.11.2020

Tuomas on keskisuuren tuotantoyrityksen toimitusjohtaja, jolla on positiivinen ongelma: yrityksen tilauskanta on kasvanut niin hyvin, että on aika rekrytoida lisää työntekijöitä. Aiemmin Tuomas on pyytänyt sihteeriä lisäämään avoimet työpaikat tunnetulle työnhakusivustolle ja hakemuksia on kyllä tullut, mutta niiden laatu on ollut vähän niin ja näin ja rekrytointien onnistumisprosenttikin on jäänyt pahimmillaan heikoksi. Rekrytointiin saisi ammattilaisapua, mutta kustannukset hirvittävät Tuomasta.

Rekryluuri on perustettu palvelemaan Tuomaksen kaltaisia toimitusjohtajia ja yrittäjiä, joilla on rekrytointitarve, mutta ei omaa HR-osastoa, joka työskentelisi päivittäin rekrytointien ja henkilöstöasioiden parissa. Työnantajia, jotka tietävät että onnistunut rekrytointi oman työn ohessa on tuurin kauppaa. Asiakkaita, jotka haluavat tehokasta palvelua sekä toiminnan että kustannusten osalta.

Soitto meille ja takaisin omiin töihin

Rekrytointi kanssamme on kaikin puolin mutkaton prosessi. Kun Tuomas soittaa meille, selvitämme yhdellä puhelinsoitolla Tuomaksen yritykset tarpeet ja sopivan henkilön ominaisuudet. Puhelun jälkeen Tuomas voi keskittyä omiin töihinsä ja me syvennymme työpaikkailmoituksen muotoiluun. Työpaikkailmoitus julkaistaan kaikissa keskeisissä työnhakukanavissa sekä sosiaalisessa mediassa.

Vastaamme hakijoiden kysymyksiin, luemme hakemukset ja haastattelemme esivalitut hakijat videoyhteyksiä hyödyntämällä. Lopulta valitsemme Tuomakselle kaksi tai kolme parasta hakijaa, jotka Tuomas voi tavata ja tehdä mieleisensä valinnan. Toki halutessaan Tuomas voi tutustua kaikkiin hakijoihin.

Tyypillinen rekrytointiprosessin kesto on kahden viikon hakuaika ja kolme päivää esihaastatteluihin. Jos Tuomaksella on kova hoppu, voi työntekijä löytyä jo parissa päivässä. Lasku lähtee joka tapauksessa vasta onnistuneen rekrytoinnin jälkeen.

Mikä tekee meistä päteviä huolehtimaan Tuomaksen tai kenenkään muunkaan rekrytointiprosessista? Tutustu meihin tarkemmin »


Jatka lukemista

Uusi työpaikka sujuvasti Rekryluurin kautta

Rekryluuri etsii työntekijöitä, asiantuntijoita ja johtajia yrityksille ympäri Suomen. Kun haet töitä Rekryluurin kautta, haet aina suoraan työllistävään yritykseen töihin. Meidän kauttamme ei…

Kaisa Luukkanen / 30.10.2020

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.