Rekryluurin asiantuntijoilla on yli 25 vuoden kokemus rekrytointialasta.

Rekrytointitiimi

Kaisa, Rekrytointiasiantuntija

Mitkä ovat pääasialliset tehtäväsi Rekryluurilla?
Toimin Rekryluurin toisena yrittäjänä ja vastaan meillä yleisesti rekrytointityön laadusta. Tavallinen työpäiväni koostuu kuitenkin asiakkaiden rekrytointitoimeksiantojen toteuttamisesta kaikentasoisiin tehtäviin ja kaikille eri toimialoille.

Mitä olet aikaisemmin tehnyt?
Valmistuin LUT-yliopistosta ekonomiksi vuonna 2010 pääaineenani johtaminen ja organisaatiot. Siitä lähtien olen työskennellyt rekrytointialalla, ensin palkkatyössä, nyt yrittäjänä. Olen saanut urani aikana tehdä yli tuhat rekrytointia ja toimia satojen itse valittujen työntekijöiden työnantajana, ja sitä kautta oppia minkälainen työntekijä sopii mihinkin tehtävään ja työyhteisöön.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Vietän paljon aikaa lasteni kanssa ja harrastelen telinevoimistelua.

HEIDI, REKRYTOINTIASIANTUNTIJA

Mitkä ovat pääasialliset tehtäväsi Rekryluurilla?
Hoidan Rekryluurin asiakasyritysten rekrytointitoimeksiantoja kokonaisvaltaisesti toimeksiannon vastaanottamisesta aina hakijoiden esittelyyn saakka. Pidän siitä, että saan auttaa hyvin erilaisilla toimialoilla toimivia yrittäjiä ja työntekijöitä kohtamaan toisensa.

Mitä olet aikaisemmin tehnyt?
Minulla on tradenomin opintojen lisäksi esimiehen erikoisammattitutkinto, ja olen aikaisemmin toiminut kaupanalan esihenkilö- ja rekrytointitehtävissä yli 10 vuoden ajan. Käytännön kokemus itse rekrytoitujen työntekijöiden esihenkilönä toimimisesta on antanut hyvät eväät ymmärtää mihin asioihin rekrytointivaiheessa on hyvä kiinnittää huomiota.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Tykkään lenkkeillä säällä kuin säällä podcasteja kuunnellen, ja aina ehtiessäni ryntään kahvakuulan tai crosstrainingin pariin. Kotona vietän aikaa lapseni kanssa esimerkiksi Legoja rakennellen.

Kari-Matti, Rekrytointiasiantuntija & toimitusjohtaja

Mitkä ovat pääasialliset tehtäväsi Rekryluurilla?
Päivittäisten hallinnollisten tehtävien lisäksi vastaan Rekryluuri -konseptin asiakaskokemuksesta ja toimivuudesta. Tavallaan minua voisi kuvailla firman yleismieheksi – selvitän, korjaan, ratkaisen ja autan kaikessa mahdollisessa, jotta palvelu on toimiva ja rekrytointiasiantuntijat pystyvät keskittymään asiakkaiden palvelemiseen täydellä sydämellä.

Mitä olet aikaisemmin tehnyt?
Suoritin ekonomin tutkinnon LUT-yliopistossa, josta valmistuin vuonna 2009. Sen jälkeen olen työskennellyt erilaisissa yrityksiin tai yrittäjyyteen liittyvissä tehtävissä, jonka lisäksi viimeiset kuusi vuotta olen toiminut itse rekrytointialan yrittäjänä.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Vapaa-ajalla tulee harrasteltua salibandyä, jonka lisäksi toissa kesänä hurahdin pahan kerran myös padeliin – sitä tulee pelailtua nyt melko säännöllisesti. Toki vietän paljon aikaa myös lasteni kanssa niin kotona kuin heidän harrastuksissakin.

oletko sinä seuraava rekrytointiasiantuntija kasvavaan tiimiimme?