img-fluid

Uusi työpaikka sujuvasti Rekryluurin kautta

Rekryluuri etsii työntekijöitä, asiantuntijoita ja johtajia yrityksille ympäri Suomen. Kun haet töitä Rekryluurin kautta, haet aina suoraan työllistävään yritykseen töihin. Meidän kauttamme ei...

Kaisa Luukkanen / 30.10.2020

Rekryluuri etsii työntekijöitä, asiantuntijoita ja johtajia yrityksille ympäri Suomen. Kun haet töitä Rekryluurin kautta, haet aina suoraan työllistävään yritykseen töihin. Meidän kauttamme ei haeta vuokratöihin tai työntekijäpankkeihin.

Tavallinen työhakuprosessi Rekryluurin kautta alkaa tietysti siten, että huomaat työpaikkailmoituksen tai mainoksen sosiaalisessa mediassa. Haku tapahtuu meidän rekrytointijärjestelmämme kautta. Linkki löytyy työpaikkailmoituksesta esimerkiksi sivustoltamme. Voit hakea joko valmiilla CV:llä tai hyödyntää cv-pohjaamme ja täyttää vain pyydetyt tiedot lomakkeelle. Molempia ei tarvitse tehdä.

Me Rekryluurissa käymme hakemukset läpi, ja esivalitsemme asiakasyrityksen kanssa sovittujen kriteerien mukaisesti sopivimmat ehdokkaat tehtävään. Jos sinut valitaan, olemme sinuun yhteydessä joko puhelimitse tai suoraan videohaastattelukutsulla. Kaikkia hakijoita tiedotetaan haun etenemisestä, ja myös ei-valituille informoidaan heti, kun valinta on tehty.

Parhaiten yrityksen tarpeisiin soveltuvat hakijat esitellään asiakasyritykselle. Tavallisesti esitellään 2-3 sopivinta hakijaa, mutta usein asiakas haluaa nähtäväkseen myös muut hakijat. Yritys tekee lopullisen valinnan henkilökohtaiseen haastatteluun kutsuttavista.


Jatka lukemista

Älä rekrytoi itse (se ei kannata)

Otsikko on ehkä hiukan kärkevä, mutta rekrytoinnin tekemistä itse kannattaa ainakin harkita huolella. Onnistunut rekrytointi vaatii ammattitaitoa, oikeat kanavat sekä ihmistuntemusta ja aikaa….

Kari-Matti Markus / 20.10.2020

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.