img-fluid

Uusi työpaikka sujuvasti Rekryluurin kautta

Rekryluuri etsii työntekijöitä, asiantuntijoita ja johtajia yrityksille ympäri Suomen. Kun haet töitä Rekryluurin kautta, haet aina suoraan työllistävään yritykseen töihin. Meidän kauttamme ei...

Kaisa Luukkanen / 30.10.2020

Rekryluuri etsii työntekijöitä, asiantuntijoita ja johtajia yrityksille ympäri Suomen. Kun haet töitä Rekryluurin kautta, haet aina suoraan työllistävään yritykseen töihin. Meidän kauttamme ei haeta vuokratöihin tai työntekijäpankkeihin.

Tavallinen työhakuprosessi Rekryluurin kautta alkaa tietysti siten, että huomaat työpaikkailmoituksen tai mainoksen sosiaalisessa mediassa. Haku tapahtuu meidän rekrytointijärjestelmämme kautta, johon löytyy linkki työpaikkailmoituksesta. Voit hakea joko valmiilla CV:llä tai hyödyntää cv-pohjaamme ja täyttää vain pyydetyt tiedot lomakkeelle. Molempia ei tarvitse tehdä.

Me Rekryluurissa käymme hakemukset läpi, ja esivalitsemme asiakasyrityksen kanssa sovittujen kriteerien mukaisesti sopivimmat ehdokkaat tehtävään. Jos sinut valitaan, sinuun ollaan yhteydessä joko puhelimitse tai suoraan haastattelukutsulla. Kaikkia hakijoita tiedotetaan haun etenemisestä, ja myös ei-valituille informoidaan heti, kun valinta on tehty.

Esittelemme asiakasyritykselle kaikki hakijat sovittujen kriteerien mukaisessa järjestyksessä. Yritys tekee lopullisen valinnan henkilökohtaiseen haastatteluun kutsuttavista.


Jatka lukemista

Älä rekrytoi itse (se ei kannata)

Otsikko on ehkä hiukan kärkevä, mutta rekrytoinnin tekemistä itse kannattaa ainakin harkita huolella. Onnistunut rekrytointi vaatii ammattitaitoa, oikeat kanavat sekä ihmistuntemusta ja aikaa….

Kari-Matti Markus / 20.10.2020

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.