Sisällöntuottaja, Digitoimisto Digitaali Oy

Hakuaika päättyy
12.8.2021
Sijainti
Savonlinna
Toimeksiantaja
Digitoimisto Digitaali Oy

SISÄLLÖNTUOTTAJA

Etsimme Savonlinnassa Digitoimisto Digitaalille sisällöntuotannon ammattilaista täydentämään monipuolista digiosaajien tiimiä.

Digitaali on vuonna 2010 perustettu digi-, mainos- ja viestintätoimiston palveluja tarjoava yritys, jossa kaiken keskiössä on ensiluokkainen ja kokonaisvaltainen asiakaspalvelu. Kattavaan palvelutarjontaan kuuluu keskeisesti mm. verkkosivujen, grafiikan, mainoskampanjoiden ja sisällön tuottaminen.

Tehtävänkuvaus

Sisällöntuottajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, suunnitellen kokonaisia konsepteja tai kampanjoita ja niihin liittyvää materiaalia. Tuotat laadukasta sisältöä verkkosivuille, esitteisiin tai blogiin sekä ylläpidät somekanavia. Tarvittaessa otat haltuun asiakkaan digitaalisen mainonnan isompanakin kokonaisuutena.

Toivomme sinulta

Etsimme porukkaamme ensisijaisesti hyvää tyyppiä, jolla on vahva osaaminen sisällöntuotannosta. Lisäksi toivomme sinulta kuvankäsittely-/ visuaalistaosaamista ja tietysti vahvaa digiosaamista. WordPress-alustan tuntemus on iso plussa! Työsi tukena on hyvä ja osaava tiimi, mutta toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, ja pystyt ottamaan vastuun omasta tontistasi. 

Muukin alan osaaminen kannattaa tuoda hakemuksessa esille, sillä lopullinen toimenkuvasi tulee muotoutumaan sen mukaan, mitä osaat ja mitä haluat oppia. Joka tapauksessa Digitaalilla tulet työskentelemään pitkäaikaisesti, vakituisessa työsuhteessa, kannustavassa ja luottamukseen perustuvassa ilmapiirissä, huipputyyppien kanssa!

Toivomme, että kerrot meille hakemuksessasi osaamisestasi ja ennen kaikkea toteuttamistasi työprojekteista!

Näin haet

Digitaali Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi referenssien ja palkkatoiveen kera Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 12.8.2021. Täytämme uuden tiimikaverin saappaat heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592 (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.