Tarjoilija kesäksi, Punkaharju Resort Oy

Hakuaika päättyy
27.7.2021
Sijainti
Savonlinna, Punkaharju
Toimeksiantaja
Punkaharju Resort Oy

TARJOILIJA

Etsimme Punkaharju Resortin ravintola Paviljongin letkeään kesäporukkaan tarjoilijaa kesäsesongin ajaksi (heinä-syyskuu).

Haluaisitko sinä viettää ikimuistoisen kesän henkeäsalpaavan upeissa harjumaisemissa, kirkkaan Puruveden rannalla? Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme!

Korkeatasoisessa Ravintola Paviljongissa, aivan veden äärellä Punkaharju Resortin sydämessä tarjoilemme Eurooppalaisen keittiön herkkuja sekä paikallisia erikoisuuksia, kauden riistaa ja kalaa. Sekä tietysti kaikkien suosikkeja pizzaa ja burgereita! Iltaisin ravintola Paviljongin tunnelmaa kohottaa elävä musiikki. Ravintolassa on A-oikeudet.

Edellytykset

Eduksi katsomme alan koulutuksen tai muuten hankitun kokemuksen ravintolatyöstä, mutta ammattitaitoisen tiimin opastuksessa tämä työ sopii hyvin myös alan opiskelijalle tai muuten vain asiakaspalvelutyöstä kiinnostuneelle!

Tarjoamme

  • Hienon mahdollisuuden oppia ja kehittyä osaavassa ja kannustavassa porukassa.
  • Täydet tunnit 112,5h/ 3vko, mutta halutessasi voit työskennellä osa-aikaisestikin.
  • TES:ta korkeamman palkkauksen 12-14 €/h osaamisesi mukaan.
  • Majoitusmahdollisuus Camping-mökissä yksin tai kaverin kanssa.

Muut tiedot

  • Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan, ja jatkuvat syyskuun loppuun.
  • Työskentelemme aamu- ja iltavuorossa.

Näin haet

Punkaharju Resortin apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Soita tai jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 27.7.2021. Paikat voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä (ja esim. majoitusmahdollisuudesta) antaa Rekryluurin Heidi Aalto p. 050 409 6258. 

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.