Myyntiedustaja, EnergiaYkkönen Oy

Hakuaika päättyy
28.9.2021
Sijainti
Tampere, Oulu
Toimeksiantaja
EnergiaYkkönen Oy

MYYNTIEDUSTAJA

Etsimme EnergiaYkkönen Oy:lle ekologisten lämmitysjärjestelmien myyjiä vakituiseen työhön, vahvistamaan Tampereen ja Oulun myyntitiimejä. Oletko sinä etsimämme – kokenut kotimyyjä tai vasta alalle suuntaava tulevaisuuden myyntitykki? 

Myyntiedustajana olet aina liikkeellä ja kohtaat kuluttaja-asiakkaita heidän kodeissaan. Olet reissun päällä pääsääntöisesti maanantaista torstaihin ja loppuviikon vapaalla. Työskentelet joko Pirkanmaalla Tampereen myyntitiimissä tai Pohjois-Pohjanmaan alueella Oulun myyntitiimissä. 

Katso video myyntiedustajan työstä tästä.

Tarjoamme

  • Vapaa autoetu uuden karhealla autolla.
  • Päivärahat ja puhelinetu.
  • Loistavat provisiot! Keskipalkka on n. 3000 €/kk ja parhaat tienaavat jopa yli 10 000 €/kk.

Toivomme sinulta

  • Aktiivista ja reipasta otetta työntekoon.
  • Aitoa kiinnostusta myyntityötä kohtaan, sekä halua kehittyä ja kasvaa huippumyyjäksi.
  • Reissuvalmius ja ajokortti on tässä tehtävässä välttämättömät.
  • Arvostamme kotimyyntikokemusta esim. aurinkopaneelien, ikkunoiden tai kattotuotteiden parissa!

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Palkkaus provisio+edut.
  • Työn aloitus heti/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

EnergiaYkkönen Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 28.9.2021. Tai soita: Heidi Aalto, Rekryluuri p. 050 4178 058. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00.

EnergiaYkkönen Oy on nopeasti kasvava ekologisiin lämmitysjärjestelmiin erikoistunut yritys, jonka päätuotteita ovat ilma-vesilämpöpumput sekä lämmitysputkistoremontit.

Ilma-vesilämpöpumput ovat nousseet huimaan suosioon Suomalaisissa kodeissa! Erinomainen hyötysuhde, selvät säästöt, lyhyt takaisinmaksuaika, ekologisuus sekä fossiilisten lämmitysmuotojen rajoitukset tekevät asiakkaalle päätöksen helpoksi. Tätä on mahtava myydä! 

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.