Kukkamyyjä/ floristi, Päivärannan Ruusu

Hakuaika päättyy
27.10.2021
Sijainti
Savonlinna
Toimeksiantaja
Päivärannan Ruusu ja Hautauspalvelu Saari Oy

KUKKAMYYJÄ/ FLORISTI

Etsimme Savonlinnassa kukkamyyjää tai koulutettua floristia vakituiseen työsuhteeseen Päivärannan Ruusu ja Hautauspalvelu Saari Oy:lle (www.paivarannanruusu.fi).

Tehtävänkuvaus

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat leikkokukkien myynti- sekä erilaiset sidontatyöt. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osaamisesi mukaan osallistua myymälän muihinkin tehtäviin, myyntitilausten tekemisestä some-viestintään ja verkkosivujen päivitykseen. 

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea hyviä asiakaspalvelutaitoja. Säilytät reippaan, mutta laadukkaan työskentelyotteesi myymälän vaihtelevissa tilanteissa – myös kiireen keskellä. Toisinaan työskentelemme myös yksin, joten toivomme sinun pitkällä tähtäimellä kykenevän itsenäiseen työskentelyyn. Huomaathan, että käsityöammatti edellyttää myös fyysistä jaksamista.

Eduksi katsotaan floristin tai puutarhurin koulutus sekä alan työkokemus, mutta riittää jos olet kukkasidonnasta kiinnostunut ja sinulla on esteettistä silmää sekä halu oppia alan ammattilaiseksi. Myös oppisopimus voi tulla kyseeseen. 

Tarjoamme

Nautitko käsillä tekemisestä ja miellyttävistä asiakaskohtaamisista? Päivärannan Ruusu tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn kukkasidonnan parissa, jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja ilahduttamaan asiakkaita upeilla kimpuilla.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen.
  • Työvuorot sijoittuvat joustavasti sekä arkeen että viikonloppuihin myymälän aukioloaikojen (ma-la klo 09:00-18:00 ja su klo 10:00-15:00) puitteissa. Viikonloppuvuoroja 1-2 kertaa kuukaudessa.
  • Palkkaus Kaupan alan TES:n mukaan.
  • Aloitus sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Päivärannan Ruusun apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 27.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00, p. 050 4167 592 (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.